Valitsemme tyylikkäät miesten kengät, jotka sopivat täydellisesti prom- ja lukion loppukokeisiin


Valitsemme yleensä ensimmäiset tyylikkäät kengät pojalle ehtoolliseen ja tenttiin lukion tai peruskoulun lopussa. Jos nuoren elämässä ei ole paljon virallisia tilaisuuksia, olemme useimmiten viimeisellä luokalla ennen seuraavan parin valitsemista uudelleen. Poikkipalkki on ripustettu erittäin korkealle - kenkien on miellyttävä teini -ikäistä ja niiden on oltava yleismaailmallisia ja mukavia, jotta niitä voidaan käyttää prom- ja tenttikokeissa. Neuvomme sinua kuinka valita parhaat kengät lukion valmistuneelle.

Tyylikkäät kengät - mikä materiaali ja väri?

Hyvin tehdyt, tyylikkäät kengät auttavat luomaan positiivisen ensivaikutelman. Siksi pojan ensimmäisten "aikuisten" kenkien tulisi olla yksinkertaisia ​​ja yleismaailmallisia. Sijoitetaan luonnonnahkaan, joka näyttää upealta ja vanhenee kauniisti. Lisäksi kannattaa panostaa klassikoihin, koska toisen kauden trendit voivat osoittautua toisella passeiksi. Iltapuvut ovat pakollisia juhliin, joten meidän tulee sovittaa mustat kengät tummaan pukuun. Tentit järjestetään toukokuussa, ja miesmuodin kaanonin mukaan teini -ikäisen tulisi käyttää kevyempää pukua ja ruskeita tai harmaita kenkiä. Jos nuori mies tuntuu siltä, ​​anna hänen leikkiä muodin kanssa - hän käyttää ehdottomasti kahta virallista vaatetta opintojensa ja työhaastattelujensa aikana. Kuitenkin, jos vaatteiden ja kenkien valinta promootioon poikaystävälle on piina, hänen vaatekaapissaan riittää yksi klassinen puku ja siihen sopivat tummat kengät.

Klassiset miesten kengät - tietyt tyypit

Kun ostamme miesten kenkiä, etsimme useimmiten talvi-, kesä- tai matalajalkineita. Samaan aikaan miesten muoti erottaa useita klassisten jalkineiden tyyppejä, joista suosituimpia ovat oxfordit (aiemmin wieniläiset) ja derby (englanti). Nämä ovat muodollisimmat ja iltaisin miesten kengät, joissa on monimutkaisia ​​ompeleita. Jos haluamme nuoren miehen näyttävän poikkeuksellisen tyylikkäältä, luoputaan avoimista koristeista - haukkumisesta ja valitaan yhtenäiset nahkakengät. Derbyn kaapissa on eniten puolalaisia. Niiden muotoilu on hieman vähemmän tyylikäs kuin oksfordit, jopa laadukkaalla valmistuksella. Nämä kengät on tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön liiketapaamisissa tai töissä. Kuitenkin, jos he saavat lukion hyväksynnän, kannattaa ostaa heidät - se on varmasti suuri investointi tulevina vuosina. Muita miesten malleja, jotka saattavat kiinnostaa nuorta miestä, ovat: lentäjät, munkit, loafers tai Chelsean saappaat.

Tärkeää: yksityiskohdat

Muista täydellinen, muodollinen miehen kengät Ne on valmistettu viljanahasta, niissä on tyylikäs muotoilu ja siistit saumat. Musta on muodollisin väri, ja yhdessä nahkapohjan kanssa se luo kengät, jotka sopivat hyvin muodollisiin tilaisuuksiin. Kun valitset oikean parin teini -ikäiselle, otetaan huomioon nuoren miehen maku ja mukavuus. Laadukkaat klassiset miesten kengät, jotka sopivat täydellisesti juhliin ja lukion finaaliin, löytyvät KeeShoes -verkkosivustolta.

Kenkien valitseminen teini -ikäiselle voi olla suuri haaste. Voimme vähentää kaupoissa vietettyä aikaa, jos valitsemme mallin verkossa. Tätä ratkaisua arvostavat myös lukion valmistuneet - harvoja miehiä viettää mielellään aikaa ostoksilla.