Valitsemme yleiskengät, jotka ottavat työmatkalla


Matka työmatkalle edellyttää sopivien vaatteiden ja tarvikkeiden pakkaamista. Paikan päällä meidän on tyylikkäästi läsnä virallisissa kokouksissa ja vapaa-ajalla, jonka järjestäjä varmasti suunnittelee huolellisesti. Tämä tarkoittaa, että hyvin pakatussa matkalaukussa on oltava muodollisia sarjoja ja rentoja asuja. Suosittelemme, millaisia ​​naisten ja miesten kenkiä valita työmatkalla, tuntea olonsa mukavaksi ja hyvältä.

Classic-pumput - on oltava työmatkalla

Liiketapaamisissa muodolliset jalkineet ovat pakollisia - naisten ollessa kyseessä sukkulat. Valitaan malli kantapäähän vain, jos olemme hallinneet jalkakäytävät ja kestämme useita tunteja kengissä. Meidän on muistettava, että tärkeä osa kokousta voi olla esimerkiksi yrityksen tai tuotantolaitoksen vierailu. Lentokenttäkuljetukset auttavat meitä valmistautumaan myös yritysillallisen aikana. Jos tunnemme paremmin alemmissa kengissä, 3-4-senttisen kantapään pari on osuma! Tilamme kauniita naisten kenkiä toimitukseen taloon ButyModne.pl. Kesäisin mustia perinteisiä pumppuja voidaan korvata pari, jolla on alaston sävy, joka on samanlainen kuin sukkahousujen väri. Tällainen värikäsittely on loistava tapa antaa kevyydemme asuksillemme ja laajentaa optisesti kuviasi.

Nahka oxfords, ballerinas ja Jodhpur saappaat - olla muodikkaita rento tyyli

Jos pidämme maskuliinista vaatetustyyliä ja otamme rakastetun puvun työmatkalle, valitse nahkaoksidille. Tämäntyyppinen jalkine on niin monipuolinen, että voimme myös käyttää sitä mekko- tai puuvilla-chinosilla - sopii täydellisesti rento tyyliin. Valitaan heidät, jos meillä on hyvin rajoitettu matkatavara. Mitä muita malleja toimii lisätoimintojen aikana? Keväällä ja kesällä ne ovat korvaamattomia nahkapallot. Laita kengät pastellivärillä, ommeltu nahalla, hienolla viimeistelyllä. Jos menemme pois viileämpinä kuukausina, paras valinta on Jodhpur-saappaat - konjakki tai klassinen, musta. Nämä kengät näyttävät hyvältä hameen ja housuihin.

Mitkä miesten kengät toimivat työmatkalla?

Miehillä on myös oltava valtuuskunnassa asianmukaiset vaatteet ja asusteet. Kokouksiin ja esityksiin riittää urheilutakki ja tyylikkäät housut. Valitse heille derby - tyylikäs puolimuotoinen kengät. Ne on valmistettu pehmeästä nahasta lämpimän ruskean varjossa. Sinun pitäisi valita malli ButyMode.pl-sivustolla. Viralliselle illalliselle tai illalla järjestettäville kokouksille järjestäjä voi joutua käyttämään pukua. Lue huolellisesti kutsu ja vaatimukset tai kysy suoraan tyyliä, joka on voimassa matkan aikana. Muista, että voimme myös keskustella puvusta. Jos kuitenkin odotamme virallisia illallisia ja löydämme yrityksen, joka arvostaa miesten eleganssia, paras valinta on klassikko, joka on ommeltu huomiota yksityiskohtiin oxford. Oxfordit ovat liian klassisia? Valitaan tyylikäs korvaus minimalistisille peilikuville, jotka näyttävät hyvältä joka päivä ja muodollisemmissa tilaisuuksissa. Mitkä kengät ovat parhaita nähtävyyksissä ja työmatkoilla? Parhaat jalkineet, jotka näyttävät hyvältä jalka, toimivat parhaiten. Riippuen toimialastamme, jossa työskentelemme, klassiset lenkkarit voivat olla hyvä valinta - yritykset saavat jalkineita ja nauttii nuorten tunnustusta. Let's laittaa urheilujalkineet, jotka voidaan yhdistää paita, urheilutakki ja farkut tai chinot, joissa on ohut istuvuus. Urheilukengät ovat hyvä tukikohta nykyaikaiselle ja muodikkaalle miehelle, keski-ikäiset miehet voivat myös käyttää niitä, jos he haluavat päivittää kuvansa.

Liikematka vaatii asianmukaista asua, jossa voimme vastata moniin haasteisiin. Pukuhuoneen on oltava hyvin harkittua, ja sen suunnittelu on parasta aloittaa valitsemalla oikeat jalkineet, jotka vastaavat tarraa ja järjestäjän odotuksia.