Valitsemme yleiskengät työmatkalle


Työmatkalle lähteminen edellyttää oikeiden vaatteiden ja asusteiden pakkaamista. Paikan päällä meidän on esitettävä itsemme tyylikkäästi virallisissa kokouksissa ja vapaa -ajallamme, jotka järjestäjä varmasti suunnittelee. Tämä tarkoittaa, että hyvin pakatun matkalaukun on sisällettävä muodolliset setit ja rento asut. Ehdotamme, mitkä naisten ja miesten kengät kannattaa valita työmatkalle, jotta olosi tuntuu mukavalta ja näyttää hyvältä.

Klassiset pumput - pakollinen työmatkalla

Liiketapaamisten aikana muodolliset jalkineet ovat pakollisia - naisten tapauksessa se on pakollista sukkulat. Meidän tulisi valita malli, jossa on korkokenkä vain, jos olemme oppineet kävelemään kantapäässä ja pystymme käyttämään kenkiä useita tunteja. Meidän tulee muistaa, että tärkeä osa kokousta voi olla esimerkiksi vierailu yrityksessä tai tuotantohallissa. Pumput auttavat meitä myös luomaan tyylikkään liikeillallisen aikana. Jos meistä tuntuu paremmalta alemmissa kengissä, pari 3-4 cm kantapäässä osuu paikkaan! Tilaamme kauniit naisten kengät kotiinkuljetuksella KeeShoes -kaupasta. Perinteiset mustat pumput kesällä voidaan korvata parilla alaston sävyllä, jotka muistuttavat sukkahousujen väriä. Tämä värikäsittely on loistava tapa antaa asuillemme keveyttä ja pidentää optisesti hahmoa.

Nahkaiset Oxford -kengät, ballerinat ja Chelsea -saappaat - ole muodikas rento tyyli

Jos pidämme maskuliinisesta pukeutumistyylistä ja otamme rakkaan puvun työmatkalle, valitaan siihen nahkaiset Oxford -kengät. Tämäntyyppiset jalkineet ovat niin yleismaailmallisia, että voimme käyttää niitä myös mekon tai puuvillaisen chinon kanssa - se on täydellinen elementti rento tyyliin. Valitse ne, jos meillä on hyvin rajallinen matkatavara. Mitkä muut mallit sopivat opetuksen ulkopuoliseen toimintaan matkoilla? Ne ovat korvaamattomia keväällä ja kesällä nahkaiset ballerinat. Lyödään vetoa nahkaisista pastellivärisistä kengistä, joissa on mukava viimeistely. Jos lähdemme kylmempinä kuukausina, Chelsea -saappaat - konjakki tai klassinen, musta ovat loistava valinta. Nämä kengät näyttävät hyvältä hameen ja housujen kanssa.

Mitkä miesten kengät toimivat hyvin työmatkalla?

Miesten on myös otettava työmatkalle mukaan asianmukaiset vaatteet ja asusteet. Kokouksiin ja esityksiin riittää urheilutakki ja tyylikkäät rypytyshousut. Valitaan heille derby - tyylikkäät puolimuodolliset kengät. Valmistettu pehmeästä nahasta lämpimän ruskean sävyllä, ne näyttävät hyvältä jaloissa. Valitse malli KeeShoes -sivustolta. Järjestäjä voi vaatia pukua muodolliselle liikeillalliselle tai iltaisin järjestettäville kokouksille. Lue kutsu ja vaatimukset huolellisesti tai kysy suoraan matkan tyylistä. Muista, että voimme myös laittaa velallisia pukuun. Jos kuitenkin odotamme virallisia illallisia ja löydämme yrityksen, joka arvostaa miesten tyylikkyyttä, paras valinta on klassiset oksfordit, jotka on ommeltu yksityiskohtiin. Oxfords liian klassinen? Valitsemme tyylikkääksi korvaajaksi minimalistiset lentäjät, jotka näyttävät hyvältä päivittäin ja muodollisissa tilaisuuksissa. Mitkä kengät sopivat parhaiten nähtävyyksiin ja liikematkoille? Mukavat jalkineet, jotka näyttävät hyvältä jalassa, ovat parhaita. Alasta riippuen, missä työskentelemme, klassiset lenkkarit voivat olla loistava valinta - nämä jalkineet vievät yritykset myrskyyn ja saavat nuorekkaan tunnustuksen. Lyödään vetoa urheilukengistä, jotka voidaan yhdistää paitaan, urheilutakkiin ja housuihin. Urheilujalkineet ovat loistava tukikohta modernille ja muodikkaalle miehelle, ja niitä voivat käyttää myös keski-ikäiset miehet, jos he haluavat virkistää imagoaan.

Työmatka vaatii sopivan asun, jossa voimme vastata moniin haasteisiin. Vaatekaapin on oltava hyvin harkittu, ja sen suunnittelu on parasta aloittaa valitsemalla oikeat jalkineet etiketin ja järjestäjän odotusten mukaan.