Värikäs huimaus! Tarkista, minkä kanssa sinun tulisi käyttää värikkäitä kenkiä, jotta et näytä kirjavalta


Keväinen väripaletti ulkona inspiroi sinua toimimaan ja sai sinut haluamaan puhaltaa eloa tyylitykösi ja pukea jalkaan värikkäitä kenkiä? Vaikka tämä idea näyttää suhteellisen yksinkertaiselta toteuttaa, on olemassa muutamia sudenkuoppia, joita sinun tulee varoa, jos et halua näyttää täplältä.

Hengitä elämää tyyleihisi

Kevät on täydellinen aika puhaltaa elämää vaatekaappiisi. Tyylikkäitä mekkoja, kuviollisia paitoja ja… silmiinpistäviä kenkiä. Ollaan rehellisiä. Värikkäiden kenkien yhdistäminen tyyliin vaatii hieman enemmän vaivaa kuin klassisten yleisjalkineiden pukeminen, jotka sopivat lähes kaiken kanssa.

Onneksi tiedämme, mitä virheitä tulisi välttää, jotta lopputulos ei ole ylivoimainen ja kirjava. Haluatpa sitten piristää hienovaraista yksiväristä asua värikkäillä kengillä tai antaa ekstravaganttiasullesi entistä enemmän luonnetta, tästä artikkelista löydät arvokkaimmat vinkit muodin välttämiseen. etikettivirhe. Aloitetaan!

Piristä neutraaleja tyylejä

Helpoin tapa käyttää värikkäitä kenkiä on yhdistää ne neutraaliin pohjaan. Klassiset farkut, hillitty T-paita ja ne - ensimmäistä viulua soittaen - katseenvangitsijat kengät alkuperäisessä värissä. Riippumatta siitä, valitsetko siniset ballerinat, laventelinväriset korkokengät vai punaiset lenkkarit - valitset klassisen pohjan, et tee virhettä.

Jos haluat kenkien olevan etualalla, pysy neutraalina asusteita valitessasi. Etsitkö tapaa tehdä kenkien sävystä koko asun leitmotiivi? Valitse vyö, huivi tai käsilaukku, joka täydentää niiden väriä.

Yksiväriset yhdistelmät

Rohkeammille naisille yksiväriset yhdistelmät ovat hitti. Intensiivisen pullonvihreän sävyiset pumput näyttävät hyvältä yhdessä samanvärisen mekon kanssa. Rikastuta tyyliä valitsemalla beigenvärinen käsilaukku kultaketjulla ja kultakoruilla. Tällä tavalla saat erottuvan joukosta, mutta silti hillityn ilmeen. 

Huomio! Tämä ratkaisu ei toimi epätavallisissa väreissä oleville kengille, esimerkiksi keltaisille. Ellet halua näyttää Big Birdiltä Sesame Streetiltä! :-)

Paholainen on yksityiskohdissa

Yksiväriset ja neutraalit tyylityksiä Ne eivät mielestäsi näytä kovin näyttäviltä, ​​ja sinä vain rakastat kuviollisia mekkoja? Niiden yhdistäminen värikkäisiin kenkiin ei ole niin ongelmallista kuin se saattaa aluksi näyttää.

Valitse vain mikä tahansa väri, joka näkyy Tulosta vaatteillesi ja sovita kengät siihen. Näin saat hienostuneemman vaikutelman, mutta tyyli ei ole liioiteltu ja karikatyyri.

Huolehdi yksityiskohdista

Ja yksityiskohdista puheen ollen, kannattaa huolehtia myös muista yksityiskohdista, jotka ovat samanvärisiä kuin kenkien värejä. Selkeiden asusteiden, kuten vyön, huivin tai aurinkolasien kehysten, lisäksi käytä koruja ja jopa ... luomivärejä tai kynsilakkaa. Lupaamme, että tämä ratkaisu tekee suuren vaikutuksen!

Täydentävät sävyt

Jos etsit omaperäisempiä ratkaisuja, yhdistä värikkäät kengät toisiaan täydentävien sävyjen asuun. Yhdistä lämpimiä värejä lämpimiin ja viileitä viileisiin väreihin. Tässä pieni katkelma:

- keltainen + violetti

-oranssi + sininen

- pinkki + akvamariini

- sinappi + laivastonsininen

- punainen + vihreä

Käsilaukun valinta värikkäille kengille

Mietitkö, tarvitsevatko värikkäät kengät samanvärisen käsilaukun? Ehdottomasti ei! Kun käytät katseenvangitsevia jalkineita, voit onnistuneesti panostaa hienovaraiseen käsilaukkuun. Harmonisen ilmeen saamiseksi sido käsilaukkuun samanvärinen huivi tai nauha.

Mistä ostaa värikkäitä naisten kenkiä?

Etsitkö todistettua paikkaa, josta voit ostaa laadukkaita värikkäitä naisten kenkiä kohtuulliseen hintaan? Muista käydä meillä verkkokauppa. Alle olemme koonneet joitain suosikkimalleistamme. Inspiroidu!

Läpinäkyvät varvastossut sinisillä lisäkkeillä

Sininen ei hallitse vain tulevana keväänä, vaan myös tänä kesänä. Lämpiminä päivinä salli itsellesi hieman hulluutta ja valitse läpinäkyvät varvastossut mukavaan, matalaan tolppaan. Anna sinisen soittaa ensimmäistä viulua ja yhdistä se vaaleansiniseen puuvillaiseen midi-mekon tai vaaleiden farkkujen ja sinisen pellavapaidan kanssa. 

Punaiset neulat, joissa siteet ja avoin kantapää

Kirkkaan punainen, hienovaraiset siteet ja avoimet kantapäät ovat tulevan kauden hitti. Käytä näitä kenkiä punaisen naisten puvun kanssa juhlimaan ystävien kanssa tai yhdistä ne pienen mustan mekon kanssa treffeille. Älä unohda punaista huulipunaa ja punaista kynsilakkaa!

Vaaleanpunaiset matalat lenkkarit

Entä klassiset tennarit värikkäässä versiossa? Energisoiva vaaleanpunainen silmänräpäyksessä monipuolistaa yksinkertaista, hillittyä tyyliä. Tarvitset vain muodikkaat farkut, joissa on löysä leikkaus ja istuva musta T-paita. Jos pidät yhtenäisestä tyylistä, sido vyötärön ympärille musta-vaaleanpunainen ruudullinen paita ja olet valmis!