Vauvan lenkkarit


Kun ostamme lapsillemme jalkineita, kiinnitämme huomiota pääasiassa työn laatuun ja jalkineiden terveyttä edistävään vaikutukseen. Samaan aikaan lapset, erityisesti vanhemmat, haluavat ilmaista itseään muotoilulla ja tuntea olonsa hyväksi peilistä.

He myös tarkkailevat ikätovereidensa muodin suuntauksia. Voimme yhdistää mukavuuden ja korkean laadun muotoiluun ostamalla lapselle lenkkarit. Monet värit ja mielenkiintoiset kuviot täydentävät upeasti asuasi. Mitä pitää ottaa huomioon, kun ostaa lasten lenkkarit?

Minkälaiset kengät lapsille?

Lenkkarit voivat myös olla terveitä jaloillesi. On tärkeää kiinnittää huomiota muutamaan tärkeään seikkaan. Leveät, pyöristetyt (koskaan terävät!) Varpaat, jotka antavat tilaa sormille. Muotoiltu pohjallinen hengittävää, korkealaatuista muovia. Joustavat, istuvat pakarat, jotka pitävät jalkaa. Jos mahdollista, joustava pohja, ei liian paksu, antaa lapselle liikkumisvapauden.

Suunnittelu - tämä on toinen näkökohta, ehkä ei kovin tärkeä meille, erittäin tärkeä lapselle (erityisesti vanhemmalle). Jalkineiden pitäisi tykätä kaikille, jotka aikovat käyttää niitä. Lapsi voi valita tietyn mallin suunnittelun ja esteettisten mieltymysten perusteella.

Sulkutyyppi ja yläpituus

Kengännauhat toimivat hyvin vanhempien lasten kanssa ja varmistavat jalkineiden tarkan istuvuuden jalassa. Toisaalta tarranauha ja vetoketju ovat hyvä ratkaisu, jos lapsesi haluaa innokkaasti irrottaa kengät pelatessaan, mutta hän ei voi tehdä sitä vielä yksin. heidän sido se takaisin.

Kun ostat lenkkarit vetoketjulliselle lapselle, katsotaan tarkasti toteutusta. Jos kiinnitin kiinnitetään vinosti, se estää vetoketjun liukumisen auki kovan liikkeen aikana. Kun valitset tarranauhalla varustetut lenkkarit, tarkista niiden tarttuvuus. Jos ne avautuvat, ne voivat osoittautua vaarallisiksi etenkin juoksiessa ja tullessaan hulluksi epätasaisilla pinnoilla.

Lenkkarissa on usein korotettu yläosa. Varmistetaan kuitenkin, ettei se ole jäykkä eikä rajoita liikkumista. Jos se osoittautuu epämukavaksi, kävely muuttuu epäterveelliseksi ja epämiellyttäväksi tarpeeksi.

Materiaali ja ammattitaito

Lasten lenkkarit sopivat hyvin kevääseen. Kun ulkona on lämmin, mutta sandaalit odottavat edelleen vaatekaapissa vuoroaan, tämäntyyppiset jalkineet osoittautuvat hyväksi siirtymävaiheen ratkaisuksi. Hauskaa leikkikentällä ja niityllä. Kaupungissa ja luonnossa. Riippuen siitä, kuinka ohuita materiaaleja käytetään tuotannon aikana, sovitamme parhaan mallin sääolosuhteisiin.

Jos kevät on hyvä ja sää kannustaa sinua olemaan ulkona, etsitään ilmavimmat ja herkimmät kankaat, jotka estävät lapsen jalkoja hikoilemasta. Hikinen ja märkä iho on valitettavasti ensimmäinen askel hiertymien, rakkuloiden tai mykoosin ja jalan kutinaan. Lapsen, joka viettää monta tuntia pihalla tai vaeltaa vanhempiensa kanssa, pitäisi tuntea olonsa mahdollisimman mukavaksi.

Lenkkarit koulukengiksi lapsille

Tämä on täydellinen ratkaisu! Lenkkarilla on valkoiset pohjat ja varpaat, joten ne toimivat hyvin luokassa. Vuodenajasta riippuen valitsemme päällisen paksumman tai ohuemman materiaalin, ottaen huomioon sen korkeus. Rikas muotoilu on mahdollisuus valita sellaisia ​​kenkiä, joita lapsi nauttii yllään, ja se on hänelle paitsi päivittäinen velvollisuus, myös tapa ilmaista itseään ja vastata uusimpiin suuntauksiin.

Lasten kengät ja jalan muoto

Jokaisella ihmisellä on erilainen anatominen rakenne, joten on vaikea löytää keskitietä, kun etsit jalkineita sisaruksille. On niin todennäköistä, että se, mikä osoittautuu ihanteelliseksi ratkaisuksi toiselle lapselle, on päinvastoin toiselle. Kaaren korkeus sekä jalan leveys ja muut henkilökohtaiset tarpeet ovat strategisia. Vaikka yksi lapsi tuntee olonsa erittäin mukavaksi lenkkarissa, toinen voi mieluummin käyttää urheilujalkineita tai leivonnaisia. Kokeile muutamia tyylejä ja valitse paras, analysoimalla kaikki edut ja haitat.

Kengän paino ja pohjallisen paksuus

Lasten lenkkarit ovat melko erityinen jalkine, koska pohjat ovat yleensä suhteellisen massiivisia ja paksuja. Kaikki mallit eivät ole sellaisia ​​ja kannattaa etsiä tarkasti taaperomme iästä ja asennosta riippuen. Lapset, jotka ovat vasta äskettäin muuttaneet yksin, tarvitsevat erittäin kevyitä ja pehmeitä jalkineita. Tässä tapauksessa luoputaan paksusta kumista tai korkeasta yläosasta (erityisesti jäykästä). Mitä herkempi ja huomaamattomampi kenkä on, sitä parempi. Vanhemmat lapset, joiden jalat ovat jo oikein muotoiltuja, voivat käyttää hieman eri malleja. Kiinnitämme kuitenkin huomiota siihen, tarjoavatko kengät niille riittävän liikkumisvapauden ja ovatko ne riittävän joustavia erilaisiin aktiviteetteihin tai pihalla leikkiessä.