Viestit vai nastat? Mikä kantapää on parempi arkikäyttöön ja isompiin tapahtumiin?


Korkokengät voivat täydentää ilmiömäisesti mitä tahansa tyyliä luoden todellisen WOW-efektin! Valitettavasti niissä liikkuminen voi olla haastetta kouluttamattomille naisille, varsinkin kun on kyse neulaohuista nastaista. Tasapainon säilyttäminen on paljon helpompaa, kun kengät on pylväässä. Tarkista, mitä muita eroja näiden kahden kantapäätyypin välillä on, ja valitse tarpeisiisi sopivat.

Onko kantapään paksuudella väliä?

Korkeita saappaita käytetään ensisijaisesti lisäämään visuaalisesti korkeutta, pidentämään jalkoja ja tasoittamaan hahmon mittasuhteita. Lisäksi ne voivat rikastuttaa mitä tahansa tyylitelmää ja antaa sille paljon toivotun WOW-efektin! 

Monet naiset kuitenkin ihmettelevät, onko kantapään paksuudella merkitystä. Ehdottomasti kyllä! Mitä paksumman kantapään valitset, sitä mukavammin pystyt niissä liikkumaan. 

Loppujen lopuksi korkeita saappaita ei tehty vain näyttämään jumalallisilta niissä. Jos haluat tasaisen askeleen, kantapään paksuus on äärimmäisen tärkeää.

Kantapään paksuus ja figuurin muoto

Kantapään paksuus ei vaikuta vain käyttömukavuuteen. Se voi myös täydentää täydellisesti mitä tahansa figuuria luoden harmonisen lopputuloksen. 

Naiset, joilla on tiimalasi- ja pylvässiluetti, näyttävät hyvältä sekä korkokengissä että pylväissä olevissa kengissä. Jos vartalosi muistuttaa käänteistä kolmiota, voit helposti tasoittaa mittasuhteita valitsemalla mukavat tangot. 

Pienet naiset voivat näyttää hieman karikatyyreiltä tummissa, korkeissa saappaissa pilarissa, mikä korostaa epäsuhtaisuutta. Tämä periaate toimii molempiin suuntiin. Naiset plus kokoa kannattaa välttää melko ohuita korkkareita ja valita sen sijaan tukevatolppaiset kengät. 

Sekä korkokengät että tolpat saavat jalat näyttämään pidemmiltä ja pohkeet näyttävät upeilta.

Koron paksuus ja muotoilu

Kantapään paksuutta valittaessa kannattaa ottaa huomioon myös vaatteet. Jotkut asut vaativat korkokenkiä, kun taas toiset sopivat hyvin kenkien kanssa pylväässä.

Jos sinulla on ilmava, herkkä satiinista tai silkistä valmistettu hame, älä käytä raskaita pylväitä. Valitse sen sijaan ohuet korkokengät tai klassiset korkokengät. Jos et tunne olosi vakaaksi, voit valita kevyet kiilat.

Kun haluat antaa vaikutelman, että olet panostanut täydelliseen ulkoasuasi, älä epäröi ja pukeudu korkoihin. Nämä kengät luovat WOW-efektin jopa farkkujen ja valkoisen T-paidan kanssa. Loppujen lopuksi korkokenkiä ei ole varattu vain hienoihin tilaisuuksiin! 

Pylvään tukevat kengät voidaan käyttää ympäri vuoden. Toisin kuin korkokengät, ne pitävät sinut tasapainossa jopa jäisellä maalla. Muodikkaat polvisaappaat tolppassa saa sinut näyttämään tyylikkäältä kylminä päivinä.

Mitkä korkokengät sinun pitäisi valita joka päivä?

Valitse jokapäiväiseen muotoiluun mattapintaiset korkokengät. Täydellinen sinulle mokka ja himmeä iho, esim. eläinaiheinen.

Jos tunnet olosi vakaaksi kävellessäsi korkeilla korkokengillä, voit käyttää niitä menestyksekkäästi joka päivä. Mutta muista, ettet tee sitä liian usein. Tällaisten korkeiden kenkien päivittäinen käyttö voi aiheuttaa ongelmia pitkäaikaisessa käytössä. Hankalimpia ovat selkäkipu, selkärangan kaarevuus, nivelet ja muut jalan epämuodostumat, kuten akillesjänteen lyheneminen.

Pylväässä olevilla kengillä on vähemmän tuhoisa vaikutus tilaan. Suuremman kantapään ansiosta jalkallesi on taattu suurempi seisontapinta, eikä polviin kohdistuva paine ole yhtä voimakasta kuin korkokenkien tapauksessa.

Tästä syystä on parempi varastoida päivittäin pari mukavaa tolppaajota voit käyttää menestyksekkäästi niin toimistoon kuin kavereiden kanssa kahville.

Kesällä niistä tulee häränsilmä harjakattoiset sandaalit pylväässä. Vaaleanruskea väri täydentää täydellisesti lomatyylityksiä, ja korkkia jäljittelevä kantapää houkuttelee ohikulkijoiden katseita. Huomionarvoista on myös kätevä vetoketjukiinnitys kengän sivulla.

Millaisia ​​korkokenkiä kannattaa käyttää suuriin tapahtumiin?

Klassiset korkokengät sopivat täydellisesti isompiin ulostuloihin. Jos olet menossa treffeille, päätä se lakattu malli, jossa terävä kärki. Päällisen läpinäkyvä osa stimuloi toisen puolisosi mielikuvitusta, ja mukava kantapää tekee sinusta mukavan, kun kumppanisi päättää viedä sinut kotiin.

Jos suunnittelet matkaa tanssiklubille, lyö vetoa kultaiset pumput tapilla. Klassisen ulkonäön ansiosta voit käyttää näitä kenkiä menestyksekkäästi muissakin tilanteissa, kuten ystäväsi häissä. Huolellisesti suunniteltu pohjarakenne yhdistettynä laadukkaaseen pohjalliseen saa sinut tanssimaan niissä ilman ongelmia.

Mukavuus versus hyvä ulkonäkö

Onneksi sinun ei tarvitse valita mukavuuden ja hyvän ulkonäön välillä. Sekä klassiset korkokengät että mukavat topit voivat näyttää ilmiömäisiltä tilaisuudesta riippumatta. 

Valitse ne, jotka sopivat sinulle paremmin ja jotka täydentävät tyyliäsi paremmin. Olemme vakuuttuneita siitä, että vinkkimme avulla tämä tehtävä tulee olemaan lastenleikkiä.