Yhden mekon eri kasvot? Tarvitset vain... kengät!


Yhdellä mekolla voi olla useita eri kasvoja ja se sopii täysin erilaisiin tilaisuuksiin. Ainoa mitä tarvitset on… oikein valitut kengät! Kävimme tutustumassa suosituimpiin mekkomalleja lähemmin näyttääksemme, kuinka kenkien ansiosta saadaan erilaisia ​​loppuvaikutuksia ja ilahdutat täydellisellä lookilla niin arkipäivisin kuin suurempiinkin tapahtumiin.

Kengät kuin taikasauva

Et tarvitse taikasauvaa muuttaaksesi mekkosi ulkoasua ja urbaania ilmettä kokonaan hetkessä Katsosaat iltapuvun. Sinun tarvitsee vain valita oikeat jalkineet ja pystyt tekemään todellisia ihmeitä! 

Olemme analysoineet suosituimmat mekkomallit näyttääksemme, kuinka voit helposti antaa yhdelle mekolle täysin erilaiset kasvot. Kiinnostunut?

Pieni musta

Pieni musta mekko on genren klassikko, joka ottaa kunniallisen paikan käytännössä jokaisen naisen vaatekaapissa. Tämä mekko on aina hyvä valinta, kun et tiedä mitä laittaa päälle.

Kun menet treffeille, yhdistä se taivaan korkeisiin korkokenkiin, joissa jalkasi näyttävät yksinkertaisesti upeilta! Avolahkeille valitse beige, mokkanahkainen malli ja mustiin sukkahousuihin mustan väriset kengät.

Pieni musta mekko ei toimi vain tapaamispaikka. Voit käyttää tätä mekkoa myös toimistossa. Laita klassinen bleiseri olkapäille ja sido hiuksesi korkeaan nutturaan saadaksesi entistä ammattimaisemman ilmeen. Jos vietät paljon aikaa jaloillasi töissä, valitse mukavat ballerinat tai mokasiinit. Loistava ratkaisu on myös matalakorkoisten pumppujen pukeminen.

Talvella voit käyttää tämän mekon kanssa polvisaappaat. Ruskeat nahkamuskettisoturit täydentävät täydellisesti pienen mustan mekon ja pitkän beigen neulepuseron yhdistelmää. Toisaalta lämpimät cowboy-saappaat sopivat täydellisesti, jos yhdistät tähän mekkoon napittomasta ruudullisesta paidasta, jossa on löysä leikkaus. Älä unohda ruskeaa hattua, joka yhdistää asusi.

Meidän tyypit:

Klassinen paitamekko

Voit käyttää paitamekkoa korkokengillä, joissa on katseenvangitsijat solmiot suosikkivärissäsi. Kylminä, syys- tai talvipäivinä vaihda nämä saappaat polven yli ulottuviin saappaisiin tai sotilaatyylisiin poikien nilkkureihin saadaksesi kontrastisen lopputuloksen.

Toiveidesi mukaan voit käyttää paitamekkosi kanssa klassista trenssitakkia tai nahkatakkia. 

Muodikkaan vaikutelman saat myös yhdistämällä paitamekon sandaaleihin tai nahkaisiin varvastossoihin. Pajulaukku olkapäällä ja suuret ruskeat aurinkolasit saavat sinut näyttämään upealta myös kuumana kesäpäivänä! Viileänä iltana laita suosikkikatanasi olkapäillesi ja kääri kukkakuvio kaulasi ympärille.

Suosikkimallimme:

Ilmava maximekko

Kuuma kesä ja ilmava maximekko ovat täydellinen kaksikko. Käytä nahkaisia ​​varvastossuja, varvastossuja tai muodikkaita sandaaleja, joissa jalkasi voivat hengittää vapaasti. 

Jos pidät katutyyliyhdistelmästä, voit helposti pukea jalkasi mukaviin tennareihin. Yhdistä nämä kengät nahkaiseen reppuun, sido hiuksesi tyttömäiseen poninhäntään ja olet valmis! Voit jatkaa matkaasi.

Mikä parasta, sinun ei tarvitse erota tästä mekosta kesän jälkeen! Sinun tarvitsee vain pukea päälle lämmin villapaita ja sitä voi käyttää myös syksyllä tai talvella. Mietitkö, mitkä kengät sopivat pitkän, ilmavan mekon kanssa kylminä päivinä? Valitse klassiset saappaat piilokiilalla tai cowboy-saappaat. Entä saappaat? Valitse istuva malli, joka päättyy juuri polven alapuolelle saadaksesi tehokkaan ilmeen hetkessä. 

Meidän suosikit:

Lyijykynä mekko

Lyijykynämekko korostaa täydellisesti naisellisia muotoja ja sopii täydellisesti toimistoon tai häihin. Valitse tällaisiin olosuhteisiin mukavat beigenväriset korkokengät, joiden ansiosta saavutat helposti jalkojen vaikutuksen taivaalle asti.

Kynämekkoa käyttäessäsi sinun ei tarvitse rajoittua muodollisiin jalkineisiin ja juhlallisiin tilaisuuksiin. Riko sen elegantti ilme poikien tennareilla tai raskailla nilkkureilla, joissa on nastat ja soljet. Musta trenssi tai nahkatakki on täydellinen tähän asuun.  

Meidän suosikit:

Vahainen midi-mekko

Vahattu mekko, joka päättyy polven alueelle, sopii treffeille tai juhliin ystävien kanssa. Voit laittaa punaiset, naiselliset korkokengät tai mukavat pumput.

Nämä eivät kuitenkaan ole kaikkia tämän mekon tarjoamia mahdollisuuksia! Yhdistä se nahkaisten nilkkurien, mukavien alustasandaalien tai saappaiden kanssa. Mokkaasta valmistettu löysä polvipituinen malli saa sinut näyttämään tehokkaalta ja huomaamattomalta. 

Meidän ehdotuksemme:

Voit nähdä itse, että kun vaatekaapissasi on useita mekkotyylejä, voit saavuttaa erilaisia ​​loppuvaikutuksia. Sinun tarvitsee vain valita oikeat kengät ja voit tehdä ihmeitä!