Yleiskatsaus suosituimmista urheilujalkinemerkeistä


Verkkokaupassamme teemme yhteistyötä tunnettujen jalkinevalmistajien kanssa tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen paitsi arkipäivisin tai isompiin tilaisuuksiin myös harjoittelun aikana. Huolimatta siitä, juoksetko, pelaatko jalkapalloa tai koripalloa, välität varmasti maksimaalisesta mukavuudesta. Sen tarjoavat suositut urheilujalkinemerkit, joille olemme omistaneet tämän artikkelin.

Hyvämaineiset tuottajat parhaan kokemuksen takaamiseksi

Urheilu on todellinen haaste. Valtavan annoksen motivaatiota lisäksi tarvitaan myös oikeat jalkineet, joiden ansiosta säännöllinen harjoittelu on turvallista ja mukavaa.

Tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen harjoittelukokemuksen verkkokaupassamme merkkiset urheilujalkineet. Tarkista, mitkä merkit ovat suosituimpia, ja opi niistä mielenkiintoisimmat tiedot.

Adidas

Yksi suosituimmista urheilujalkineiden merkeistä on saksalainen Adidas. Kolme raitaa tulivat erittäin tunnistettavissa ympäri maailmaa, kun useat urheilijat vuoden 1928 olympialaisissa Amsterdamissa esiintyivät näissä jalkineissa upein tuloksin. 

Kahden - myöhemmin riitelevän (voit lukea siitä artikkelista myöhemmin) - veljen perustama yritys saavutti suosiota paitsi urheilun maailmassa, myös show-liiketoiminnassa. Adidasille heidän tuotteitaan ovat suunnitellut mm. Kanye West, Pharrell Williams, Rita Ora ja Ewa Chodakowska.

Jos etsit Adidaksen urheilukengät, KeeShoes-kaupassa on varmasti paljon valinnanvaraa. Treenimallien lisäksi löydät Adidaksen kengistä täydelliset päivittäiseen käyttöön.

Puma

Kun keskustellaan suosituimmista urheilujalkineiden valmistajista, on mahdotonta puhua Puma-brändistä, jonka loi yksi Adidas-brändin perustajista. Veljesten välinen riita merkitsi sitä, että yhteinen yritystoiminta jakautui kahdeksi erilliseksi yhtiöksi ja molempien halu saada kilpailuetua edesauttoi valtavaa kansainvälistä menestystä.

Mustavalkoinen puma on tullut tunnistettavaksi kaikkialla maailmassa, ja Puma-brändin faneja löytyy paitsi kuntosaleista myös kaduilta. Etsitpä sitten Puma kengät urheiluun tai arkeen, löydät ne KeeShoes-kaupasta.

Nike

Tunnetuista urheilukenkäbrändeistä kannattaa kiinnittää huomiota myös Nikeen. Tämä amerikkalainen yritys perustettiin vuonna 1964, ja siitä lähtien urheilijat ovat rakastaneet sitä (ei vain).   

Yritys sai erityisen tunnustuksen yhteistyöstä koripallotähden Michael Jordanin kanssa. Air Jordan -kengät luotiin vuonna 1985, ja miljoonat ihmiset käyttävät niitä edelleen ympäri maailmaa. Tämä ja lisää Niken malleja löydät verkkokaupastamme.

Reebok

Toinen amerikkalainen jättiläinen, joka on valloittanut urheilujalkineiden ystävien sydämet, on Reebok-tuotemerkki. Vaikka yritys on perustettu vuonna 1895, se saavutti suuren suosion vasta vuoden 1982 jälkeen, kun se toi tarjontaansa aerobicia harrastaville naisille omistetut kengät. Tällä hetkellä sisällä Reebok valikoima löydät naisten, miesten ja lasten kenkiä - niin arkeen kuin urheiluun.

4F

Kuuluisten urheilujalkineiden valmistajien katsauksessamme ei voi puuttua alkuperäistä edustajaa. 4F on puolalainen merkki, jonka tarjontaan kuuluvat urheilujalkineet. Tämä puolalainen tuottaja menestyy myös maamme ulkopuolella, esimerkiksi Tšekissä tai Slovakiassa.

4F-brändi tekee yhteistyötä lukuisten urheiluliittojen kanssa, mm liittyvät hiihtoon, yleisurheiluun, käsipalloon tai luistelemiseen. Ehkä sinua kiinnostaa se, että vuonna 2008 tämä yritys aloitti yhteistyön Puolan olympiakomitean kanssa ja on siitä lähtien toimittanut aloitus- ja edustusasuja sekä kesä- että talviotteluihin kahdeksaan Euroopan maahan. 

Tämän ansiosta voit olla varma, että tämän merkin kengät ovat korkealaatuisimpia tuotteita, joille on ominaista suuri luotettavuus ja pitkäjänteisyys. Verkkokauppamme odottaa sinua laaja valikoima kenkiä 4F:ltä – sekä urheiluun että arkeen.

Hi-Tec

Kannattaa muistaa, että urheilu ei ole vain koripalloa, jalkapalloa tai juoksua. Johtava vaelluskenkien valmistaja on englantilainen Hi-Tec merkkijoka on perustettu vuonna 1974.

Siitä lähtien se tarjoaa monia malleja, jotka ovat ihanteellisia harjoitteluun ulkonanäistä toiminnoista. Valitse vaelluskengistä erittäin pitävä kulutuspinta ja mukavat sandaalit, jotka sopivat ihanteellisesti kesäiseen vuoristovaellukseen. Joka kerta olet varma, että kengät täyttävät tiukimmatkin turvallisuusstandardit.

Laaja valikoima urheilukenkiä tunnetuilta valmistajilta

Oletko kiinnostunut laajasta valikoimasta tunnettujen valmistajien urheilukenkiä? Löydät sen KeeShoes verkkokaupasta.

Adidas-, Puma-, Nike-, Reebok- tai 4F-kenkien lisäksi löydät myös Umbro-, Kappa-, Salomon- tai New Balance -urheilujalkineet. Nautimme ostoksistasi!