Ylipolven saappaat eri tavoin. Inspiroidu!


Ylipolven saappaat kuuluvat jokaisen tyylikkään naisen vaatekaappiin, minkä ei pitäisi tulla kenellekään yllätyksenä. Ne sopivat sekä treffeille että tapaamiseen ystävien kanssa ja voivat olla jopa osa toimiston tyyliä. Monet naiset kuitenkin pelkäävät näitä kenkiä, koska he eivät halua näyttää liian vietteleviltä tai jopa mauttomilta. Tutustu hyväksi havaittuihin ideoihimme muotoiluun muskettisotureiden kanssa pääroolissa ja inspiroidu.

Mihin muskettisoturiin pukeutua?

Mietitkö mitä pukeutuaksesi muskettisotureiden kanssa? Etsitkö todistettuja sarjoja, jotka sopivat yhteen polvisaappaat? Haluatko näyttää naiselliselta uusissa kengissäsi? Olet oikeassa paikassa!

Ylipolven saappaat eroavat tavallisista saappaista, joissa on pidempi päällinen. Sen pituus voi ulottua hieman polven yläpuolelle ja jopa korkeammalle reisien päihin asti. Monet naiset pelkäävät, etteivät he pysty muotoilemaan niitä tarpeeksi hyvin ollakseen näyttämättä mauttomilta. Onneksi tämä tehtävä on helpompi kuin uskotkaan! 

Näiden kenkien ilmiö on, että niitä voidaan käyttää käytännössä minkä tahansa kanssa, samalla kun ne saavat ilmiömäisen lopputuloksen. Olemme laatineet muutamia todistettuja ideoita muskettisoturien tyyliin. Työskennellä!

#1 Mekko

Muskettisoturien muotoileminen mekoilla on helpoin ja turvallisin vaihtoehto. Ylipolven saappaat on tehty heille! Valitse mekon suosikkipituus, -väri ja -kuvio ja yhdistä sitten muskettisoturit. 

Yksi suosikeistamme on ruskea eläinaiheinen mekko, joka näyttää aivan ilmiömäiseltä yhdistettynä näihin kenkiin. Molemmat sopivat tähän asuun beige, mustaja ruskea Muskettisoturit. Jos haluat korostaa vyötäröäsi, käytä väriltään sopivaa nahkavyötä. Aurinkoisena päivänä ruskeat aurinkolasit ovat loistava asuste. Päälle voi pukea kevyen trenssitakin.

Polven yli ulottuvat saappaat sopivat erinomaisesti myös toimistokäyttöön asuettä. Setti polvipituista mustaa lyijykynämekkoa mustat saappaat polven yli. Mukava tuki varmistaa, että jalat eivät tunne epämukavuutta pitkänkään työpäivän jälkeen. Hyvä ratkaisu on laittaa valkoinen paita mekon alle. Ulkoneva kaulus saa sinut näyttämään entistä ammattimaisemmalta.

Voit myös käyttää paitamekkoa toimistoon ja kävelylle. Paitamainen mekko näyttää jumalaiselta yhdessä muskettisoturien kanssa. Valitse klassinen musta tai denim-eleganssi ja nauti onnistuneesta muotoilusta ilman paljon vaivaa.

Jos valitset tiukan mekon, mutta et halua näyttää liian viettelevältä, pue sen päälle paksu neule. Näin osoitat tuntevasi muotia!

# 2 Hame

Kaipaatko kesää Pue päällesi ilmava kukkakuvioinen suosikkihame ja pukeudu siihen löysä pusero. Pue koko juttu päälle beige-muskettisoturitjoka antaa keveyttä koko tyyliin. Älä unohda aurinkolasejasi ja suosikkihattuasi! Kylmempänä päivänä voit pukea päällesi muodikkaan trenssitakin tai neuletakin.

Kuten kynämekot, muskettisoturit ja kynähame sopivat hyvin toimistoon. Pue päälle siististi puristettu paita ylhäältä ja sido hiuksesi klassiseen nutturaan. Jos sinulla on pitkä työpäivä edessäsi, päätä tasakorkoiset, reiteen ulottuvat saappaat. Suunniteltu pohja ja herkkä turkki kengän sisällä tarjoavat sinulle mukavuutta työmatkalla. 

Saappaat näyttävät upeilta myös pitkän hameen kanssa. Laskostettu maxihame, tiukka kaulus ja polvisaappaat näyttävät todella jumalallisilta. Valitse pitkille hameille kengät postiinjoka auttaa sinua tasapainottamaan vartaloasi etkä menetä mittasuhteitasi.

#3 Farkut

Farkut ovat myös loistava ja ajaton vaihtoehto. Yhdistä kirkas malli mustiin reisisaappaisiin pylväs- tai tasapohjassa. Luoda harmoninen Katsovastaa mustaa toppia tai villapaitaa. Älä unohda vyötä, jossa on alkuperäinen solki.

Paita sopii hyvin myös farkkujen ja polvisaappaiden kanssa. Valitse suosikkivärisi ja noudata sitä valitessasi muita lisävarusteita. Pue päällesi saappaiden värinen takki ja yhdistä huivi kiinnostavaan kuvioon. Muodikas turkisliivi on myös loistava ratkaisu. Kylmänä päivänä voit pukea sen alle luonnon- tai ekologista nahkatakkia.

# 4 leggingsit

Sekä klassiset että vahatut leggingsit näyttävät loistavilta yhdistettynä reiteen ulottuviin saappaisiin. Valitse yläosaksi paita tai pidempi pusero ja täydennä lookkia kaksirivisellä takilla, joka on yhteensopiva tai kontrastivärinen. 

Jos olet menossa treffeille, leggingsit ja muskettisoturit ovat härkä silmää. Suosittelemme rohkeammille naisille polven yli ulottuvat sukkasaappaat korkealla korolla terävällä varpaalla. Degisner-hopeakorko kiinnittää varmasti toisen puolisosi huomion! Yhdistä tähän settiin toppi ja takki, neuletakki tai istuva villapaita, joka korostaa muotojasi.

# 5 Ylisuuri neule tai paita

Löysät vaatteet ja tiukat jalkineet ovat todistettu yhdistelmä. Lainaa kumppaniltasi paita tai pusero ja kiinnitä vyö vyötärölle, jonka ansiosta korostat naisellisia muotoja ja vältät ylivoimaisen lopputuloksen. Heitä kukkaro ketjun päälle olkapääsi yli. Älä unohda suuria kultaisia ​​korvakoruja ja korkeaa nippunuttua.

Olemme vakuuttuneita siitä, että noudattamalla neuvojamme näytät ja tuntuu hyvältä suunnitelmistasi riippumatta. Pue suosikkimuskettisoturisi päälle, luo niiden perusteella ilmiömäinen asu ja mene!