3 todistettua tapaa päivittää suosikkikenkiäsi


Kenellä ei olisi suosikkikenkäparia? He seuraavat meitä rohkeasti joka päivä ja johdattavat meidät mukavasti määränpäähämme matkan pituudesta riippumatta. Lisäksi ne sopivat käytännössä kaiken kanssa, mikä tekee meistä entistä halukkaampia käyttämään niitä. Säännöllisesti käytetyt jalkineet on kuitenkin päivitettävä aika ajoin. Opi hyväksi havaittuja, kotitekoisia tapoja, jotka auttavat sinua tekemään sen nopeasti ja tehokkaasti.

Miksi kengät kannattaa päivittää?

Varmasti kenkämallistossasi on yksi ja ainoa pari, jota rakastat ja jota haluaisit käyttää joka päivä. Riippumatta siitä, ovatko ne mukavia lenkkarit tai tyylikkäitä lenkkarit, ne kannattaa päivittää säännöllisesti. Mietitkö miksi? 

Ensimmäinen, hyvin hoidetut kengät kertovat paljon omistajastaan, joka muodostaa oman käyntikortin. Kuluneet, vaurioituneet ja ennen kaikkea likaiset kengät osoittavat, että et todellakaan välitä yksityiskohdista ja kuulut todennäköisesti kaoottiseen, epäjärjestyneeseen ihmisryhmään. Toisaalta ihmiset, joilla on puhtaat, hyvin hoidetut kengät, tekevät paljon paremman vaikutelman. Ne näyttävät siisteiltä, ​​huokuvat luottamusta ja herättävät luottamusta. 

Toiseksi, säännöllisesti päivitetyt kengät saavat kestävyyttä. Vaikka ne ovat väistämättä alttiina kulumiselle jokapäiväisen käytön vuoksi, rumia halkeamia ja lastuja niihin ei ilmesty niin nopeasti. Tämä on todellinen rahansäästö!

Kolmanneksi, kun muistat päivittää suosikkijalkineitasi säännöllisesti, sinun ei tarvitse huolehtia, kun joku odottamatta kutsuu sinut kotiinsa. Voit vierailla siellä rauhallisin mielin, huolehtimatta epämiellyttävien hajujen jättämisestä.

Lisäksi hyvin hoidetut kengät ovat todellinen piste "i":n yläpuolelle missä tahansa tyylissä. Et voi kuvitella, että käytät kallista design-pukua ja likaisia, kuluneita kenkiä, ethän?

Kotihoitoja kenkien virkistykseen

Nyt kun tiedät, miksi suosikkijalkineitasi kannattaa päivittää säännöllisesti, mietit varmasti, miten se tehdään, jotta et joutuisi konkurssiin. Markkinoillahan on erikoistuneita, ammattimaisia ​​kengänpuhdistusaineita, joiden hinta voi joskus kaataa sinut jaloistasi.

Jos kuitenkin välität budjettimenetelmistä, käytä kotihoitojamme. Se säästää rahaa, ja tulokset voivat olla yllättäviä. Aloitetaan!

#1 Tee epämiellyttävien hajujen poistamiseksi

Tarvitset teetä suosikkikenkisi uudistamiseksi. Ja se ei ole ajan kuluttaminen eroon niiden sisätilojen epämiellyttävästä hajusta. Teepussit ovat erittäin imukykyisiä. Tämän ansiosta ne imevät täydellisesti kosteutta ja hikeä, mikä auttaa sinua käsittelemään epämiellyttäviä hajuja.

Mikä tahansa tee sopii tähän tehtävään. Valitse se, joka sijaitsee keittiökaapin alaosassa ja anna sille toinen elämä. Mitä kauemmin jätät sen kengän sisään, sitä parempia tuloksia saat. Huomio! Älä käytä sitä myöhemmin lämmittävän juoman valmistamiseen anoppillesi ;-)

# 2 eteeriset öljyt huonolle hajulle

Voit käyttää eteerisiä öljyjä, jotta voit torjua suosikkikenkien ummehtunutta hajua. Tähän tarkoitukseen teepuuöljy, sitruunaruoho, laventeli tai eukalyptus ovat täydellisiä.

Kaikilla niillä on antibakteerisia ja antifungaalisia ominaisuuksia. Tämän ansiosta niiden avulla voit poistaa epämiellyttäviä hajuja ja tappaa tehokkaasti niitä synnyttävät bakteerit ja sienet.

On olemassa useita tapoja käyttää niitä. Olemme keskustelleet niistä alla.

Menetelmä 1. Tarvitset vanupuikon, johon voit levittää muutaman tippa mitä tahansa eteeristä öljyä. Aseta sitten puuvillapallo kengän sisään ja anna sen olla yön yli. Jos välität ajasta, voit vain pyyhkiä sisäosan sillä. Älä myöskään unohda kengän sisävuorausta, erityisesti varvasaluetta.

Menetelmä 2. Ota suihkepullo ja täytä se vedellä. Lisää muutama tippa valitsemaasi eteeristä öljyä ja ravista pulloa aineosien sekoittamiseksi. Suihkuta kengän sisäpuolelle näin valmistetulla liuoksella ja anna sen haihtua kokonaan. 

Menetelmä 3. Olet varmasti kuullut, että ruokasooda voi tehdä ihmeitä käsitellessään kenkien hajua. Sinun tarvitsee vain ripotella sitä reilusti pohjallisen päälle ja jättää kengät yöksi, ja aamulla ravistamalla sitä kunnolla, jotta tuotejäämät ja epämiellyttävät hajut poistuvat. Jos haluat tehostaa tätä vaikutusta entisestään ja saada maksimaalisen tuoreuden, lisää siihen muutama tippa mitä tahansa eteeristä öljyä ennen kuin kaadat ruokasoodaa kenkiisi. Virkistävä tuoksu taattu!

#3 Astianpesuaine ja käytetty hammasharja kenkien raikastamiseen

Jos kyseessä on kenkäkankaasta tai luonnonnahasta (matta tai lakattu) valmistettuja kenkiä, voit päivittää ne helposti astianpesuaineella.

Valmista pieni kulho, jossa valmistat liuoksen. Kaada kaksi kupillista lämmintä vettä ja lisää niihin yksi teelusikallinen astianpesuainetta ja sekoita sitten huolellisesti, kunnes muodostuu vaahtoa. Käytä hammasharjaa varovasti hankaaksesi yläosan. Pyyhi kengät kostealla paperipyyhkeellä poistaaksesi nestemäiset jäämät.

Kuten näet, kenkien virkistäminen on lasten leikkiä. Muista, että jos käsittelet jalkineitasi hyvin, ne maksavat sinulle moitteettoman ulkonäön ja erinomaisen kestävyyden.