Alkoholiton befado 002P028 beige valkoinen musta

Tuote ei ole saatavilla ;(

Vauvanrattaat Befado 002P028: Täydelliset maailmaa tutkiville pienille

Maailman löytämisen seikkailu on nuorimman mielenkiintoisin osa lapsuudesta. Befado-merkkisuunnittelijat vastaavat nuorimpien kuluttajien tarpeisiin luomalla beigen väreissä 002P028 vauvojen kenkiä, joissa on valkoisia ja mustia elementtejä - täydellinen lapsille, jotka eivät ole vielä ottaneet ensimmäisiä askeleitaan, mutta tarvitsevat suojaa ja mukavuutta herkille jaloilleen.

Befado-vauvojen kävelykengät ovat yhdistelmä joustavaa sukkaa, jossa on liukumaton pohja. Tämän ratkaisun ansiosta vauvalla ei ole riskiä hallitsemattomasta liukumisesta tasaisilla pinnoilla, ja jalka on turvallinen rattaissa matkustaessa tai ensimmäisillä ryömimisyrityksillä.

Vauvan herkkää ihoa ajatellen tehdyt kävelytuolit on suunniteltu siten, että ne eivät paina tai rajoita vauvan liikkeitä. Tuote on erittäin kevyt ja on tarkoitettu vain suojaamaan, häiritsemättä jalan luonnollista kehitystä. Kengän täydellinen muoto helpottaa sopeutumista pieniin jalkoihin, ja joustava materiaali takaa, että kengät pysyvät paikoillaan myös maratonin poraus- ja jalkojenvaihdon aikana.

Ekologisesti Befado ei ole välinpitämätön. TPE-pohjan käyttö todistaa valmistajan huolen luonnonympäristöstä - tämä materiaali on turvallista lapsille ja se voidaan kierrättää.

Vauvanvaunut on lisäksi koristeltu hauskalla eläinkuviolla, joka ei vain houkuttele silmää, vaan voi myös stimuloida vauvan visuaalista kehitystä. Houkutteleva ulkonäkö ei ole vain koriste, vaan myös tapa herättää lasten uteliaisuus ja halu oppia erilaisia ​​muotoja ja värejä.

Befado-vauvojen tossut ovat saatavilla lasten tossujen kategoriassa ja ne on tarkoitettu sekä pojille että tytöille. Värien monipuolisuus - beige yhdistettynä valkoisen ja mustan korostukseen - saa ne sopimaan moniin lasten tyyleihin.

Befadon tarjoamat kävelyrattaat ovat täydellinen tapa suojata vauvasi jalkoja kylmältä, kosteudelta ja kaikilta haitoilta, joita he saattavat kohdata jokapäiväisessä toiminnassa. Nämä kengät on luotu lasten ja ympäristön tarpeita huomioiden, mikä tekee niistä arvokkaan valinnan tietoisille vanhemmille.

  • Merkki: muut
  • Väri: beige Valkoinen musta
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pojat Pikkutytöt

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|