Aloita kesä tyylikkäästi - valitse muodikkaat kengät shortseilla


Joka kesä, kun lämpö sataa taivaalta, muodin ystävät ihmettelevät, miten yhdistää tyylikäs ulkonäkö ja mukavuuden tunne. Mielenkiintoinen idea on luoda tyyli tyylikkäillä shortseilla pääroolissa. Sekä miehet että naiset valitsevat innokkaasti shortseja, ja ne ovat pakollinen kesän vaatekaappi. Ehdotamme, mitkä kengät sopivat parhaiten shortseiksi ensi kaudella.

Mitä kenkiä naisten urheiluhousuihin?

Muodikkaimmat shortsit ovat ne, jotka on valmistettu collegehousuista ja denimistä. Neulotut shortsit näyttävät hyvältä osana rento, urbaani asu. Yhdessä kirkkaiden lenkkarien ja kevyen puseron kanssa ne ovat kaupungin kesän ydin. Denim -mallit voivat olla tiukkoja tai löysiä. Vähemmän istuvat shortsit ovat täydellisiä kuumalle säälle. Ne ovat parhaiten kuluneet litteillä sandaaleilla tai kiilakorkoilla. Stylistit neuvovat olemaan yhdistämättä tiukkoja, urheilullisia shortseja korkokengät. Tällaisen yhdistelmän luominen vaatii täydellistä muoti -intuitiota ja trendien tuntemusta, koska kitšin harjaaminen on erittäin helppoa. Shortsit ovat myös loistava valinta matkoille. Urheilushortsit soveltuvat pyöräilyyn, kiipeilyyn tai melontaan. Ne eivät rajoita liikkumista ja ovat yksinkertaisesti mukavia. Mitkä jalkineet ovat heille parhaita? Urheilumallit, kuten muodikkaat lenkkarit tai värikkäät lenkkarit, näyttävät hyvältä. Urheilusandaalit ja shortsit ovat suosituimpia lomasettejä. Kun valitset kenkiä kesämatkoille, muista myös jalkojen turvallisuus ja hyvä suoja.

Parhaat jalkineet tyylikkäisiin naisten shortseihin

Monista kaupoista on saatavana tyylikkäitä, korkeavyötäröisiä shortseja. Juoksevasta kankaasta - polyesteristä, viskoosista tai modaalista - valmistetut shortsit näyttävät erittäin mukavilta setissä, jossa on takki tai paita. Mitkä kengät korostavat parhaiten virallisempaa muotoilua? Voit yhdistää shortsit onnistuneesti ballerinat tai espadrillitvaivattoman, urbaanin eleganssin vaikutuksesta. Kiilasandaalit ja jopa klassiset sandaalit ovat myös hyvä valinta sukkulat kirkkaassa värissä. Löydät laadukkaat shortsit shortseille KeeShoes -verkkokaupasta. Muista, että millaisia ​​puseroita käytämme shortsien kanssa, on myös erittäin tärkeää. Tyylikäs toppi tekee koko asusta muodollisemman.

Miesten tyylit ja shortsit pääosassa

Shortsit ovat myös pysyvästi tulleet miesten muodin kaanoniin. Ne ovat erottamaton osa monia urheilulajeja. Klassisen eleganssin kannattajat eivät arvosta paljaita jalkoja ja polvia jokapäiväisissä miesten tyylitöissä. He kuitenkin pitävät shortseja täydellisenä lisäyksenä loma -asuunsa. Kesäkuukausina kaupungissa on kuitenkin myös enemmän shortseja käyttäviä miehiä. Shortsit lisäävät yhä enemmän muotiklassikoihin liittyviä sarjoja. Miehet käyttävät useimmiten shortseja, joissa on t-paitoja, poolopaitoja ja hengittävästä pellavasta valmistettuja paitoja. He valitsevat myös sopivia puuvillapaitoja tai neulottuja urheilutakkeja. Sattuu, että sulhanen käyttää shortseja kesän häihin ja hääjuhliin ulkona! Jokaista shortseilla varustettua asua täydentää sopivat jalkineet. Rentojen miesten asujen luomiseksi miehet voivat tavoittaa mukavat, mokkanahkaiset leivonnaiset. Lenkkarit sopivat hyvin myös shortsien kanssa. Loistava valinta ovat myös lumivalkoiset lenkkarit, jotka liittyvät lomiin ja merelliseen tyyliin. Todellinen kesäklassikko on shortsit ja sandaalit - tällaiset tyylit hallitsevat lomakohteissa.

Shortsit liittyvät ehdottomasti kesään ja lomien löyhyyteen. Muodin harrastajat tietävät kuitenkin, että shortsit ovat loistava tukikohta monille muodollisemmille asuille, kun ne yhdistetään oikeisiin kenkiin.