American Club 1511 sandaalit harmaa musta valkoinen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Sandaalit ovat loistava vaihtoehto kesään ja lämpimiin myöhään kevään ja alkusyksyn päiviin. American Club nahkakengät malli 1511 ovat sandaalit, jotka ovat toisaalta erittäin mukavat ja toisaalta erittäin kestävät ja vankat. Ne ansaitsevat olla valmistettu järeimmistä ja laadukkaimmista materiaaleista.


American Club mallin 1511 kengät ovat intensiiviseen retkeilyyn suunniteltuja sandaaleja. Niille on ominaista uskomaton keveys ja kestävyys. Materiaalit, joista ne on valmistettu, ovat korkealaatuisia. Jalan pohjaan kiinnittävät olkaimet on valmistettu kankaasta, kun taas pohja on valmistettu lämpökumista.


Sandaalien olkaimet ovat riittävän suuret varmistamaan, että kenkä kiinnittyy tukevasti jalkaan, mutta ei niin paljon, että se peittäisi jalkaa liikaa, mikä tekee siitä erittäin ilmavan kengän.


Termokumipohja on yksi monipuolisimmista materiaaleista. Se tarjoaa erinomaisen eristyksen liian kuumaa tai kylmää maata vastaan. Lisäksi lämpökumi kestää erittäin hyvin mekaanista ja ennen kaikkea hankausta.

  • Väri: harmaa musta Valkoinen
  • Hallitseva kuvio: ilman mallia
  • Ulompi materiaali: Kangas
  • Pohjallinen materiaali: Luonnollinen nahka

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|