American Club 7056 sandaalit sininen ruskea valkoinen

Tuote ei ole saatavilla ;(

American Club -sandaalit ovat tyttöjen kenkiä, jotka sopivat täydellisesti kevääseen tai kesään. Jalkineet on suunniteltu tämän hetken trendejä ajatellen, minkä ansiosta ne sopivat täydellisesti tulevan kauden muotiin. Ruskean ja sinisen yhdistelmä on todistettu, klassinen ratkaisu, joka vetoaa moniin tytöihin. Kultaiset elementit antavat kengille luonnetta ja tekevät niistä omaperäisiä. Kaksinkertainen kiinnitys nilkan ympärillä on koristeellinen.


Valkoinen, paksu ja epätasainen pohja on erittäin joustava ja kulutusta kestävä. Se takaa pitkän käyttöiän ja samalla on esteettistä arvoa. Kengät on erittäin helppo riisua ja laittaa jalkaan sandaalien takana olevan kätevän vetoketjun ansiosta.


Kengät sopivat täydellisesti lämpimiin kesäpäiviin. American Club -sandaaleja voi käyttää sekä arkisin että juhlallisissa tilaisuuksissa. Huolellisen työn ansiosta kengät ovat erittäin kestäviä ja näyttävät hyvältä. Klassinen leikkaus yhdistettynä neutraaleihin väreihin ja kultaisiin asusteisiin tekee kengistä alkuperäisen ja samalla universaalin.

  • Lukon tyyppi: Toinen
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Merkki: puute
  • Väri: sininen ruskea, beige Valkoinen

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
Esimerkillinen kauppa. Sain kengät heti seuraavana päivänä tilauksen jälkeen. Kiitos ja suosittelen kaikille :)))