American Club ballerinat punainen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Löydä mukavuus ja tyyli American Club -balettiasunnoilla raikkaassa punaisessa värissä! Malli 3008 on täydellinen yhdistelmä toiminnallisuutta ja muodikasta muotoilua, luoden lapsellesi täydelliset jalkineet joka tilanteeseen.

Nämä suloiset balettiasunnot on suunniteltu huolellisesti lasten kasvavia jalkoja ajatellen. Laadukkaimmasta synteettisestä materiaalista valmistettu päällinen on sekä kestävää että joustavaa, mikä takaa mukavuuden myös koko päivän käytössä. Lisäksi intensiivinen punainen väri houkuttelee huomiota ja lisää luonnetta mihin tahansa tyyliin.

American Clubin valmistaja panostaa aina käyttömukavuuteen, mistä todistaa luonnollisella nahalla vuorattu pohjallinen, joka on muotoiltu anatomisesti niin, että se sopii täydellisesti lapsen jalan muotoon. Hyvin suunniteltu pohjallinen on terveen kehityksen perusta ja tukee jalan oikeaa asentoa kävellessä.

Turvallisuuden leikin aikana varmistaa termokumista valmistettu pohja, joka on sekä joustava että kulutusta kestävä, mikä on ratkaisevaa lasten seikkailuissa. Tämän tyyppisen pohjan suuri etu on sen pito, joka auttaa estämään liukastumisen.

American Club -balettien erityispiirre on jäykkä kantapää, joka stabiloi kantapään ja estää sen liikkumisen, mikä on erityisen tärkeää lasten kengissä. Kengän pukemisen ja riisumisen mukavuuden takaa käytännöllinen tarrakiinnitys, joka mahdollistaa nopean ja helpon säädön ja sopii ihanteellisesti pienille käsille.

American Club -balettiasunnot eivät ole vain toiminnallisia, vaan myös tyylikästä eleganssia pienille naisille. Lasten kategoriassa nämä balettiasunnot ovat erinomainen valinta vanhemmille, jotka etsivät jalkineita, joissa yhdistyy mukavuus ja houkutteleva ulkonäkö.

Valitse American Club -balettiasuntomalli 3008 ja tarjoa lapsellesi mukavuutta ja tyyliä joka tilanteeseen!

  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Nahkainen pohjallinen Profiloitu sisäosa
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Väri: Punainen

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
Mukava yhteydenpito, vaihtaminen erikokoiseen täydellisesti tehty - suosittelen :)