Reweks Tossut, joissa avoin kärki sininen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Reweks Tossut avoimella kärjellä, siniset, ovat käytännöllisiä ja tyylikkäitä jalkineita pikkutytöille, joissa yhdistyy mukavuus ja viehättävä ulkonäkö - täydelliset niin päiväkotiin kuin kotikäyttöön.

Reweks-valmistaja on tunnettu jo vuosia korkealaatuisten lasten jalkineiden valmistajana, joka on suunniteltu pienten jalkojen kehittymisen tarpeita ajatellen. Brändin tarjontaan kuuluu laaja valikoima tossuja, mutta avokärkinen malli kiiltävässä sinisessä herättää huomion värikkäällä muotoilullaan ja toimivuudellaan.

Reweks Slippers -tuotteina lasten tossujen kategoriasta on räätälöity vanhempien ja heidän lastensa erityistarpeisiin. Hakaset helpottavat tossujen pukemista ja riisumista, mikä on erityisen tärkeää itsenäisyyden oppimisessa. Joustava suljin mahdollistaa myös mukauttamisen jalan yksilölliseen muotoon varmistaen oikean istuvuuden.

Jäykkä kantapää tukee ja vakauttaa kantapäätä, mikä on ratkaisevan tärkeää aktiivisten lasten jalkojen väärän asennon estämisessä. Nahkainen sisäosa takaa hygienian ja hengittävyyden varmistaen raikkauden tunteen koko päivän ajan, mikä on erittäin tärkeää, kun lapsi leikkii usein. Profiloitu pohjallinen tukee lisäksi jalkaholvien oikeaa kehitystä ja kehon painon jakautumista tarjoten mukavuutta käytön aikana.

Nämä tossut on valmistettu laadukkaasta kankaasta, mikä takaa kestävyyden ja helpon puhdistuksen. Materiaali on miellyttävä koskettaa ja samalla riittävän vahva kestämään energisten lasten intensiivistä käyttöä.

Reweks-tossujen sininen väri loistaa lastenhuoneessa ja on sopiva värikoriste moneen lasten asuun. Suositun sadun sankarin puuttuminen tarkoittaa, että tossuilla on universaali luonne ja ne sopivat vaativimmillekin pikku fashionistalle.

Reweks Blue avokärkiset tossut ovat ihanteellinen valinta vanhemmille, jotka etsivät käytännöllisiä, mukavia ja esteettisiä arkijalkineita tyttärilleen.

  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Lukot
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Nahkainen pohjallinen Profiloitu sisäosa
  • Merkki: puute
  • Materiaali: Kangas
  • Väri: sininen

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|