Ballerinat Open Toe Sandaalit D3434 Valkoinen musta

Tuote ei ole saatavilla ;(

Kuvailemasi tuotteet ovat naisten balettiasuja, joissa on avoin kärki, joka on yhdistelmä balettiasuntojen klassista muotoilua, jossa on sandaalielementti avoimen etuosan ansiosta. Tämä malli on D3434, ja se tulee valkoisena, vaikka kuvauksessa mainitaan myös musta, mikä saattaa viitata siihen, että niitä on saatavana kahdessa värissä.

Materiaalia kuvattiin "meliskiksi", joka voi tarkoittaa materiaalia, jolla on samanlaiset ominaisuudet kuin PVC:llä tai muulla jalkineiden valmistuksessa usein käytetyllä joustavalla muovilla - meliskit tunnetaan kevyestä ja usein tuoksuvasta. Nämä ovat kuitenkin melko harvoin käytettyjä termejä, joten ne voivat tarkoittaa erilaista, valmistajakohtaista materiaalia.

Tämän merkin balettihuoneistot, joita ei ole tunnistettu "Muuksi merkiksi", on suunnattu naisille ja kuuluvat "Naisten » Ballerina" -kategoriaan. Kaunis, houkutteleva muotoilu ja alhainen hinta kannustavat ostamaan nämä kengät. Avokärkiset jalkineet ovat täydellinen vaihtoehto lämpimiin päiviin, ja ne lisäävät keveyttä ja tyyliä sekä arki- että tyylikkäämpiin asuihin.

Yhteenvetona:

- Tuotetyyppi: Naisten avovarpaat balettiasunnot

- Malli: D3434

- Saatavilla olevat värit: Valkoinen (ja mahdollinen musta)

- Materiaali: Meliski (joustava, kevyt materiaali, mahdollisesti muovi)

- Jalkineiden tyyppi: Balettit/sandaalit

- Erottuvat ominaisuudet: Houkutteleva muotoilu, alhainen hinta

- Käyttötarkoitus: Naisten kengät kaikkiin tilaisuuksiin

- Valmistaja: Muu merkki

- Kategoria: Naiset » Naisten » Balerinakengät

- Ulkomateriaali: muu (valmistettu materiaalista, jota kuvataan nimellä meliski)

Huomaa, että nimi "meliski" voi olla moniselitteinen, joten on suositeltavaa tarkistaa materiaalin todellinen koostumus valmistajalta tai myyjältä.

  • Väri: musta
  • Ulompi materiaali: muut

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|