Miksi kannattaa ostaa lastenjalkineita Bartek?

Bartek-yritys on Puolan suurin jalkineiden valmistaja lapsille markkinoilla. Yli kahdenkymmenen vuoden ajan yrityksen suunnittelijat ovat laajentaneet tietämystään siitä, miten kenkäkaupan nuorimpien asiakkaiden jalat hoidetaan parhaiten. Tällä hetkellä Bartekin lasten kengät niistä on tullut ratkaiseva tekijä trendien ja erinomaisen laadun, viihtyvyyden ja lasten terveen kehityksen kannalta. Yhtiön tuotteita luova tiimi koostuu asiantuntijoista, jotka varmistavat, että uudet mallit soveltuvat parhaiten pienten jalkojen anatomiaan. Kaikki kengät läpäisevät erikoiskokeita, joiden ansiosta vanhemmat voivat olla varmoja, että he päättävät ostaa Bartekin kengät he saavat laadukkaimman tuotteen.

Bartekin kenkien ominaispiirteet

Jokainen kokoelma Bartekin kengät se on luotu vanhemmille, jotka etsivät parasta lapsilleen, tekevät tietoisesti valintoja ja ovat tietoisia asianmukaisen kenkäasennuksen tärkeydestä. Mitkä jalkineet, joita käytämme elämämme ensimmäisinä vuosina, vaikuttavat suuresti terveyteen aikuisuudessa.

Joka vuosi Bartek-yritys kehittää useita satoja kenkämalleja. Niiden joukossa on kenkiä, saappaita, sandaaleja, korkokenkiä, tossuja ja ballerinat monissa eri väreissä. Ne ovat kaikki alkuperäisiä hankkeita, joiden kanssa eri alojen asiantuntijat ovat työskennelleet korkean laadun takaamiseksi lasten kengät Bartek.

Jalkineet Bartek luonnehtivat innovatiivisia rakentamis- ja teknologiaratkaisuja: ylempi kantapää, kantapäästävä kantapää, joustava ja liukumaton pohja, säädettävä kiinnitys, helppo kiinnitys. Lisäksi, Bartekin lasten kengät Ne on valmistettu laadukkaasta luonnon nahasta.

Valituissa malleissa käytettiin ainutlaatuista B-FRESH-liuosta, eli antibakteerista ja anti-sieni-inserttiä, joka suojaa lapsen jalkaa sieniä ja allergeeneja vastaan sekä heijastaa lapsen heijastavia elementtejä, jotka tekevät siitä näkyvämmän tien päällä pimeän jälkeen. Toinen alkuperäinen ratkaisu, jota käytettiin Bartekin saappaat on innovatiivinen SYMPATEX REFLEXION -kalvo, joka tarjoaa 100% vedenpitävän ja tuulenpitävän ja kaksi kertaa enemmän lämpöä menettämättä hengitysominaisuuksia.

Bartekin kengät tuotetaan neljässä kokoryhmässä, niin että jokainen vanhempi löytää mallin lapselleen: Baby-kengät numerossa 17-21, vauvan kengät - jalkineet numerossa 19-26, päiväkoti - jalkineet numeroissa 26-32, koulu-kengät numerossa 33 -40.

Tossut lapsille Bartek - mukava ja tyylikäs pienille

Jalkineiden valitseminen talous Muista lapselle, että heidän on täytettävä hieman erilaiset vaatimukset kuin ulkona kävelyyn käytettävät kengät. Ensinnäkin maalla, jolla lapsemme kävelee, on suuri merkitys. Puolalaisille kodeille tyypillisten mattojen eli pehmeän maaperän tapauksessa suositellaan kenkiä, joissa on joustava, pehmeä pohja. Sen tulisi taipua varpaiden taipumisen korkeudella, ts. Noin 1/3 kengästä. tossut lapsille Bartek täyttävät edellä mainitut vaatimukset. Ne ovat myös kevyitä ja ilmavia, niin että lapsen jalat eivät hiki ja eivät väsy edes silloin, kun kyseessä on erittäin korkea liikunta. Lisäksi, tossut Bartek heillä on alkuperäinen, värikäs muotoilu, josta kaikki lapset rakastavat heitä!

Kutsumme sinut tutustumaan tarjoukseen Bartekin kengät saatavilla myymälässämme!