Miksi kannattaa ostaa Bartek -lasten kenkiä?

Bartek on Puolan suurin jalkinevalmistaja lapsille läsnä markkinoilla. Yli kaksikymmentä vuotta yrityksen suunnittelijat ovat laajentaneet tietämystään siitä, miten parhaiten hoitaa kenkäkauppojen nuorimpien asiakkaiden jalat. Tällä hetkellä Bartek lasten kengät on tullut suunnannäyttäjä ja synonyymi erinomaiselle laadulle, mukavuudelle ja huolenpidolle lasten terveestä kehityksestä. Yrityksen tuotteita luova tiimi koostuu asiantuntijoista, jotka varmistavat, että uudet mallit sopivat parhaiten pienten jalkojen anatomiaan. Kaikki kengät käyvät läpi erikoistestejä, jotta vanhemmat voivat olla varmoja ostostaan Bartek kengät saa korkealaatuisen tuotteen.

Bartek -kenkien ominaispiirteet

Jokainen kokoelma Bartek kengät Se on luotu vanhemmille, jotka etsivät parasta lapsilleen, tekevät valintoja hyvin tietoisesti ja ymmärtävät kengän asianmukaisen asentamisen tärkeyden. Elämämme ensimmäisinä vuosina käyttämillämme jalkineilla on valtava vaikutus terveyteemme aikuisena.

Bartek -yhtiö kehittää vuosittain useita satoja kenkämalleja. Niiden joukossa on kenkiä, saappaita, sandaaleja, korkeita saappaita, tossuja ja ballerinat monissa eri väreissä. Kaikki ne ovat alkuperäisiä projekteja, joiden parissa eri alojen asiantuntijat ovat työskennelleet taatakseen korkeimman laadun Bartek lasten kengät.

Bartek -jalkineet innovatiivinen muotoilu ja teknologiset ratkaisut: päällinen, jonka korkeus peittää nilkanivelen, kantapää vakauttava kieleke, joustava ja liukumaton pohja, säädettävä sulkeminen, helppo pukeutuminen. Lisäksi, Bartek lasten kengät Ne on valmistettu korkealaatuisesta luonnollisesta nahasta.

Joissakin malleissa on ainutlaatuinen B-FRESH-ratkaisu, eli antibakteerinen ja sienilääke, joka suojaa lapsen jalkoja sieniltä ja allergeeneilta, sekä heijastavat elementit, jotka lisäävät lapsen turvallisuustasoa, minkä ansiosta se näkyy paremmin tie pimeän jälkeen. Toinen alkuperäinen ratkaisu, jota käytettiin Bartek kengät on innovatiivinen SYMPATEX REFLEXION -kalvo, joka takaa 100% veden- ja tuulenpitävyyden sekä kaksi kertaa enemmän lämpöä menettämättä hengittävyyttä.

Bartek kengät tuotetaan neljässä kokoryhmässä, minkä ansiosta jokainen vanhempi löytää mallin lapselleen: vauva - kengät numeroilla 17-21, taapero - kengät numeroinnilla 19-26, päiväkoti - kengät numerolla 26-32, koulu - kengät numero 33 - 40.

Bartek -tossut lapsille - mukavat ja tyylikkäät nuorimmille

Jalkineiden valinta kotitekoinen lapselle, muista, että heidän on täytettävä hieman erilaiset vaatimukset kuin ulkokävelyssä käytettävät kengät. Ensinnäkin maaperä, jolla lapsemme kulkee, on erittäin tärkeä. Jos kyseessä on matto ja matto, joka on tyypillinen puolalaisille asunnoille, eli pehmeälle alustalle, suositellaan joustavia, pehmeitä pohjallisia kenkiä. Sen tulisi taipua varpaiden taipumisen korkeudella, noin 1/3 kengästä. Tossut lapsille Bartek täyttää edellä mainitut vaatimukset. Ne ovat myös kevyitä ja ilmavia, minkä ansiosta pikkulasten jalat eivät hikoile eivätkä väsy edes silloin, kun liikunta on erittäin suurta. Lisäksi, Bartek -tossut on alkuperäinen, värikäs muotoilu, jota kaikki lapset rakastavat!

Kutsumme sinut tutustumaan tarjoukseen Bartek kengät saatavilla myymälässämme!