Miksi kannattaa ostaa lastenjalkineita Bartek?

Bartek on markkinoiden suurin Puolan jalkineiden valmistaja. Yhtiön suunnittelijat ovat jo yli 20 vuoden ajan laajentaneet tietämystään siitä, miten parhaiten hoitaa jalkineiden nuorimpien asiakkaiden jalanjälkiä. Tällä hetkellä Bartekin lasten kengät niistä on tullut ratkaiseva tekijä trendien ja erinomaisen laadun, viihtyvyyden ja lasten terveen kehityksen kannalta. Yhtiön tuotteita luova tiimi koostuu asiantuntijoista, jotka varmistavat, että uudet mallit soveltuvat parhaiten pienten jalkojen anatomiaan. Kaikki kengät läpäisevät erikoiskokeita, joiden ansiosta vanhemmat voivat olla varmoja, että he päättävät ostaa Bartekin kengät he saavat laadukkaimman tuotteen.

Bartekin kenkien ominaispiirteet

Jokainen kokoelma Bartekin kengät se on luotu vanhemmille, jotka etsivät parasta lapsilleen, tekevät tietoisesti valintoja ja ovat tietoisia asianmukaisen kenkäasennuksen tärkeydestä. Mitkä jalkineet, joita käytämme elämämme ensimmäisinä vuosina, vaikuttavat suuresti terveyteen aikuisuudessa.

Joka vuosi Bartek suunnittelee useita satoja malleja. Niitä ovat kengät, kengät, sandaalit, korkeat saappaat, tossut ja balleriinat monissa eri väreissä. Kaikki ne ovat alkuperäisiä projekteja, joita eri alojen asiantuntijat työskentelivät parhaan laadun takaamiseksi lasten kengät Bartek.

Jalkineet Bartek luonnehtivat innovatiivisia rakentamis- ja teknologiaratkaisuja: ylempi kantapää, kantapäästävä kantapää, joustava ja liukumaton pohja, säädettävä kiinnitys, helppo kiinnitys. Lisäksi, Bartekin lasten kengät Ne on valmistettu laadukkaasta luonnon nahasta.

Valituissa malleissa käytettiin ainutlaatuista B-FRESH-liuosta, eli antibakteerista ja anti-sieni-inserttiä, joka suojaa lapsen jalkaa sieniä ja allergeeneja vastaan sekä heijastaa lapsen heijastavia elementtejä, jotka tekevät siitä näkyvämmän tien päällä pimeän jälkeen. Toinen alkuperäinen ratkaisu, jota käytettiin Bartekin saappaat on innovatiivinen SYMPATEX REFLEXION -kalvo, joka tarjoaa 100% vedenpitävän ja tuulenpitävän ja kaksi kertaa enemmän lämpöä menettämättä hengitysominaisuuksia.

Bartekin kengät tuotetaan neljässä kokoryhmässä, niin että jokainen vanhempi löytää mallin lapselleen: Baby-kengät numerossa 17-21, vauvan kengät - jalkineet numerossa 19-26, päiväkoti - jalkineet numeroissa 26-32, koulu-kengät numerossa 33 -40.

Tossut lapsille Bartek - mukava ja tyylikäs pienille

Kun valitset vauvan jalkineita, muista, että sen on täytettävä hieman erilaiset vaatimukset kuin kengät, joita käytetään ulkona kävelemiseen. Ensinnäkin maaperä, jolla lapsemme kulutuspinnat ovat erittäin tärkeitä. Jos kyseessä on tyypillinen puolalaisia taloja, mattoja ja lattiapäällysteitä, eli pehmeää maata, kenkiä, joissa on joustavat pehmeät pohjat, suositellaan. Sen tulisi taivuttaa varpaiden taivutusasteella, joka on noin 1/3 kengästä. Tossut lapsille Bartek täyttävät edellä mainitut vaatimukset. Ne ovat myös kevyitä ja ilmavia, niin että lapsen jalat eivät hiki ja eivät väsy edes silloin, kun kyseessä on erittäin korkea liikunta. Lisäksi, tossut Bartek heillä on alkuperäinen, värikäs muotoilu, josta kaikki lapset rakastavat heitä!

Kutsumme sinut tutustumaan tarjoukseen Bartekin kengät saatavilla myymälässämme!