Befado keltaiset lasten kengät 350P020 sininen

Tuote ei ole saatavilla ;(

### Befado keltaiset lasten kengät 350P020 sinisenä - täydelliset sandaalit kesäpäiviin

Kun aurinko alkaa miellyttävästi lämmittää ympäristöämme, jokainen vanhempi alkaa miettiä sopivia jalkineita lapselleen. Haluamme, että lapsemme tuntevat olonsa mukavaksi ja turvalliseksi, ja samalla heidän jalkansa voivat hengittää vapaasti ja kehittyä ilman rajoituksia. Vastaus näihin tarpeisiin ovat lasten sandaalit tunnetulta Befadon valmistajalta.

Värikkäät, iloiset ja ennen kaikkea käytännölliset - siniset Befado 350P020 sandaalit ovat täydellinen valinta jokaiselle lapselle, joka haluaa tutustua maailmaan lämpiminä päivinä. Nämä jalkineet on suunniteltu pienten jalkojen mukavuutta ja terveyttä ajatellen, minkä vuoksi ne ovat ortopedien sertifioimia ja suosittelemia.

Päälliset on valmistettu korkealaatuisista puuvillakankaista, jotka eivät ole vain pehmeitä ja miellyttäviä koskettaa, vaan takaavat myös erinomaisen ilmankierron. Tämän hengittävyyden ansiosta pienet voivat nauttia mukavuudesta koko päivän ilman ylikuumenemisen tai hikoilun vaaraa.

Näissä sandaaleissa käytetty Flex-B-järjestelmä mahdollistaa jalkineiden pohjan luonnollisen taipumisen strategisissa paikoissa ortopedien asiantuntijoiden suositusten mukaisesti. Tämä on tärkeää pienen jalan asianmukaisen kehityksen kannalta ja antaa sille tukea siellä, missä sitä eniten tarvitaan.

Värikäs muotoilu, jossa on keltaisia ​​aksentteja pohjassa, ei vain miellytä silmää, vaan myös leimaa Befado-tuotteen omaperäisyyttä. Huolellinen ja yksityiskohtiin huomioiva työstö näkyy kengän kaikissa osissa.

Sandaalit on varustettu jäykällä kantapäällä ja nahkapohjallisella, mikä lisää vakautta ja varmistaa oikean jalan asennon kävellessä. Velcro-kiinnitys helpottaa kenkien pukemista ja riisumista itsenäisesti, mikä kannustaa kehittämään kädentaitojaan.

Vaikka Befado 350P020:ssa ei ole satujen sankarimotiivia, sen universaali, eloisa väri kiinnittää jokaisen lapsen huomion, joka haluaa erottua leikkikentällä.

Täydellisesti pienten tutkimusmatkailijoiden tarpeisiin räätälöidyt Befado keltaiset lastenkengät 350P020 sinisenä ovat enemmän kuin pelkät sandaalit - ne ovat hyvin harkittu valinta lapsesi terveydelle ja aktiivisuudelle.

  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Nahkainen pohjallinen Terve jalka merkki
  • Väri: sininen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Merkki: puute

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|