Befado lasten kengät 065X134 vaaleanpunainen harmaa monivärinen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado – varmista lapsesi mukavuus ja turvallisuus kesäpäivinä

Kun aurinko paistaa ja lasten energialla ei ole rajoja, sopivat jalkineet ovat välttämättömiä pienten jalkojen mukavuuden takaamiseksi. Befado, tunnettu ja arvostettu lasten kenkien valmistaja, esittelee uusimman pienimmille omistetun mallin - lasten sandaalit 065X134 viehättävässä vaaleanpunaisessa, harmaan ja monivärisissä väreissä.

Nämä tyttöjen sandaalit on suunniteltu kesäisiin ulkoilmaseikkailuihin. Ilmavien materiaalien ja kevyen rakenteen ansiosta pienet voivat vapaasti juosta, hypätä ja tutkia ympäröivää maailmaa tuntematta ylikuumenneiden jalkojen epämukavuutta. Befado-brändi on kuuluisa huolenpidostaan ​​lasten jalkojen terveestä kehityksestä, minkä vuoksi sandaalit on varustettu jäykällä kantapäällä, joka vakauttaa kantapäätä, ja leveällä muotoilulla, joka minimoi asentovirheiden, kuten litteiden jalkojen riskin.

Näiden sandaalien avainelementti on mukava nahkainen pohjallinen, joka ei ainoastaan ​​takaa pehmeyttä joka askeleella, vaan myös imee tehokkaasti hikeä ja ehkäisee hankausta ja hankausta. Tämä pohjallinen toimii jalan pinnan kanssa varmistaakseen optimaalisen hygienian ja terveelliset olosuhteet kehittyville jaloille.

065X134 malli erottuu innovatiivisesta tarrakiinnitysjärjestelmästä. Tämä on erittäin käytännöllinen ratkaisu, jonka avulla voit nopeasti ja helposti säätää sandaalit kunkin jalan yksilöllisiin tarpeisiin. Vanhemmat arvostavat sitä, että Velcro antaa lapselle mahdollisuuden pukea ja riisua kengät itsenäisesti, mikä on tärkeä askel kohti itsenäisyyttä ja hienomotoristen taitojen kehittämistä.

Befado-sandaaleissa on myös arvostettu Healthy Foot -merkki, joka takaa korkean laadun ja huomion lapsen jalan oikeaan kehitykseen. 065X134-malli, joka on saatavilla lasten tossujen kategoriassa, on ihanteellinen valinta vanhemmille, jotka etsivät paitsi houkuttelevaa muotoilua ja värejä myös tuotetta, joka tukee lastensa terveellisiä tapoja.

Investoi Befado-lastenkenkiin antaaksesi lapsillesi trendikkäiden jalkineiden lisäksi myös jalan terveen kehityksen ja mukavuuden näinä aktiivisina kesäpäivinä.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Nahkainen pohjallinen Terve jalka merkki
  • Väri: vaaleanpunainen harmaa monivärinen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
|