Befado lasten kengät 102X021 harmaa

11,83 EUR
30% halvempaa
16,90EUR

Kyseinen tuote on uniikki Befadon lasten jalkineet, malli 102X021, väriltään pääosin harmaa kauniilla vaaleanpunaisilla yksityiskohdilla. Befado tunnetaan valmistajana korkealaatuisten lasten jalkineiden luomisesta, jotka eivät vain näytä houkuttelevilta, vaan myös täyttävät kaikki pienten jalkojen terveysvaatimukset.

Malli 102X021 on suunniteltu erityisesti tytöille, joille etsimme paitsi mukavia, myös tyylikkäitä jalkineita. Nämä korkealaatuisesta kankaasta valmistetut tossut takaavat paitsi erinomaisen ilmankierron myös käyttömukavuuden koko päivän. Herkät vaaleanpunaiset aksentit lisäävät viehätysvoimaa ja tyttömäistä luonnetta jalkineisiin, mikä varmasti miellyttää pieniä tyttöjä.

Befado tunnetaan tarkkaavaisuudestaan ​​yksityiskohtiin, mikä näkyy myös 102X021 jalkineissa. Huolellinen työstö varmistaa kestävyyden ja kestävyyden jokapäiväisessä käytössä. Tossut on suunniteltu tukemaan lapsen jalan asianmukaista kehitystä, mikä tekee niistä paitsi kauniita, myös turvallisia kehittyville jaloille.

Nämä jalkineet on suljettu valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa, joten ne ovat ihanteellinen valinta lahjaksi. Olipa kyseessä syntymäpäivä, loma tai muu tilaisuus, Befado-tossut ovat erinomainen valinta jokaiselle, joka etsii laadukkaita, mukavia ja terveellisiä jalkineita tytöille.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Befado lasten jalkineet 102X021 harmaalla vaaleanpunaisilla asusteilla on yhdistelmä tyyliä, mukavuutta ja terveyttä pienille jaloille. Sen laadukkaat materiaalit, hyvin harkittu rakenne ja viehättävä muotoilu tekevät siitä valinnan, joka tyydyttää sekä lapset että heidän vanhempansa.

  • Tuottajakoodi: 102X021
  • Väri: harmaa
  • Pisteväri: vaaleanpunainen
  • Materiaali: kangas
  • seksiä: tytöt
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|