Befado lasten kengät 109P154 vaaleanpunainen harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado on tunnettu puolalainen lasten jalkineiden valmistukseen erikoistunut brändi, joka on kuuluisa huomiostaan ​​lasten jalkojen terveelliseen kehitykseen. Heidän vaaleanpunaisen ja harmaan sävyiset 109P154-jalkineet ovat erinomainen valinta vanhemmille, jotka etsivät lapsilleen söpöjä tossuja, mutta myös toimivia ja terveellisiä jalkineita.

Esitelty malli 109P154 ovat baleriinien muotoisia tossuja, jotka sopivat täydellisesti sekä kotikäyttöön että aktiiviseen pihaleikkiin. Niiden muodikkaimmat kuviot ja houkuttelevat värit vetoavat varmasti moniin pieniin naisiin.

Nämä laadukkaista kankaista valmistetut kauniit tossut tarjoavat mukavuutta ja riittävän tuuletuksen hengittävän rakenteensa ansiosta. Tarranauha helpottaa kenkien pukemista ja riisumista itsenäisesti, mikä auttaa kehittämään itsenäisyyttä ja stimuloi motorista kehitystä. Jäykkä kantapää on ratkaisevan tärkeä riittävän tuen ja vakauttamisen kannalta, mikä varmistaa turvalliset ensimmäiset askeleet.

Joustava, liukumaton lämpökumista valmistettu pohja takaa pidon ja turvallisuuden eri pinnoilla. Muotoiltu pohjallinen, joka sopii lapsesi jalan muotoihin, yhdessä laadukkaan puuvillapohjallisen kanssa varmistavat, että jalat ovat hyvin tuetut ja samalla mukavat.

"Terve jalka" -sertifikaatin ansiosta vanhemmat voivat olla varmoja siitä, että Befado-tossut tukevat lapsen jalkojen tervettä kehitystä. Tämä vahvistaa, että jalkineet on suunniteltu jalan anatomiaa ajatellen, mikä edistää mukavuutta ja ortopedista ehkäisyä.

Befado-tuote on tarkoitettu tytöille, saatavilla mielenkiintoisessa väripaletissa vaaleanpunainen ja harmaa, joka on helppo yhdistää erilaisiin koti- ja päiväkotiasuihin. Vaikka näissä tossuissa ei ole suoraa viittausta tiettyyn satujen tai elokuvien sankariin, niiden estetiikka tulevat varmasti arvostamaan muodikkaiden ja mukavien kenkien fanit.

Befado-jalkineiden valitseminen on investointi lapsesi jalkojen terveyteen sekä taaperoisen lapsesi mukavuuteen ja onnellisuuteen, joka voi heidän ansiostaan ​​turvallisesti ja iloisesti tutkia maailmaa. Lasten tossujen kategoriassa nämä suloiset Velcro-balettitassut valloittavat lasten sydämet ja heidän vanhempiensa täyden tunnustuksen.

  • Väri: vaaleanpunainen harmaa
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Merkki: puute
  • Materiaali: Kangas

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|