Befado lasten kengät 109P198 musta vaaleanpunainen harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado, tunnettu lasten kenkien valmistaja, esittelee mallin 109P198 - erittäin mukavat lasten tossut, jotka sopivat täydellisesti pienimpien päivittäiseen käyttöön. Nämä jalkineet on suunniteltu aktiivisille lapsille, jotka tarvitsevat mukavat ja turvalliset kengät joka tilanteeseen.

Befado 109P198 -tossuille on ominaista mielenkiintoinen lasten muotoilu, jossa yhdistyvät mustat, vaaleanpunaiset ja harmaat elementit, mikä tekee niistä houkuttelevia pikkutytöille, jotka arvostavat tyyliä ja mukavuutta. Kengän leveä kärki tarjoaa riittävästi tilaa varpaille, mikä on erittäin tärkeää lapsen dynaamisen kasvun ja kehityksen vaiheessa.

Näiden tossujen päälliset on valmistettu korkealaatuisista, hengittävistä puuvillakankaista, mikä takaa sopivan ilmaston säilymisen kengän sisällä ja auttaa ylläpitämään jalkojen hygieniaa. Huoli pienten kantajien terveydestä näkyy myös korotetun kantapään käytössä, joka vakauttaa jalkaa ja tukee oikeaa vartaloa kävellessä, juostessa tai leikkiessä.

Mallin 109P198 erottuva piirre on Healthy Foot -merkki - merkki siitä, että jalkineet täyttävät tiukat terveys- ja ergonomiastandardit. Vanhemmat, jotka valitsevat jalkineet lapsilleen, huolehtivat siis kunnolla lasten jaloista.

Pohja lisärei'ityksellä lisää lisäksi hengittävyyttä ja varmistaa, että pieni käyttäjä ei tunne epämukavuutta edes lämpiminä päivinä. Käytännöllinen tarrakiinnitys helpottaa tossujen pukemista ja riisumista itsenäisesti, jolloin hän kehittää kädentaitojaan.

Befado 109P198 malli on täydellinen yhdistelmä toimivuutta, mukavuutta ja houkuttelevaa ulkonäköä. Nämä ovat jalkineita, joista jokainen pieni tyttö rakastaa ja varmasti tyydyttää vanhempia, jotka etsivät parasta mahdollista laatua ja turvallisuutta lapsilleen. Befado-tossut ovat helppokäyttöinen valinta huolehtiville vanhemmille, jotka eivät halua tehdä kompromisseja lastensa terveydestä ja hyvinvoinnista.

  • Merkki: muut
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: musta vaaleanpunainen harmaa
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Tuottajakoodi: BM84274

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|