Befado lasten kengät 110N489 violetti

14,29 EUR

Befado lasten kengät malli 110N489 – Täydellinen valinta pienille jaloille

Befado on tuttu vanhemmille, jotka arvostavat sekä lastensa jalkojen mukavuutta että terveyttä. Sen tuotteet ovat saaneet tunnustusta jo vuosia korkean työn laadun ja lasten jalkojen oikeaan kehitykseen kiinnittämisen ansiosta. Befado 110N489 lasten jalkineet on toinen todiste siitä, että yritys toteuttaa johdonmukaisesti oletuksiaan tarjoamalla tuotteita, jotka vastaavat nuorimpien käyttäjien ja heidän vanhempiensa odotuksia.

Malli 110N489 on kauniin violetin värinen, joka sopii moniin lasten tyyleihin. Lisäksi vaaleanpunaiset aksentit antavat tossuille tyttömäisen luonteen, mikä tekee niistä houkuttelevan valinnan pienille muodikkaille. Näiden värien ansiosta tossut sopivat täydellisesti pienten prinsessien makuun, jotka haluavat tuntea olonsa erityiseksi myös arjen kotipeleissä.

Befado-jalkineiden, kuten myös mallin 110N489, erottuva piirre on jäykkä kantapää. Tämä on rakenteellisesti tärkeä elementti lapsen jalkojen asianmukaiselle kehitykselle ja tukemiselle. Se takaa kantapään ja nilkan vakautumisen joka askeleella, suojaa vammilta ja edistää jalan tervettä kehitystä.

Näillä jalkineilla on myös "Healthy Foot Sign" -sertifikaatti, joka on kiistaton todiste siitä, että nämä tossut täyttävät tiukat ergonomiset ja turvallisuusvaatimukset. Vanhemmat voivat siis olla täysin varmoja siitä, että valitessaan mallin 110N489 he valitsevat parhaat mahdolliset ratkaisut lastensa jalkojen terveydelle.

Nämä korkealaatuisesta kankaasta valmistetut tossut takaavat riittävän hengittävyyden ja käyttömukavuuden. Tämän ansiosta pienet jalat voivat pysyä kuivina ja raikkaina koko päivän, mikä on erityisen tärkeää intensiivisen leikin aikana päiväkodissa tai kotona.

Kiinnitys ei ainoastaan ​​helpota lapsen kenkien pukemista ja riisumista itsenäisesti, vaan mahdollistaa myös tossujen säätämisen tarkasti pienen jalan yksilöllisiin tarpeisiin. Tämä on keskeinen näkökohta, jos haluamme varmistaa maksimaalisen mukavuuden ja välttää hankausvaaraa tai väärän asennon kävellessä.

Befado 110N489 jalkineet toimitetaan alkuperäisessä pakkauksessa, mikä helpottaa varastointia ja kuljetusta ja tekee niistä myös loistavan idean käytännölliseksi lahjaksi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Befadon lasten jalkineiden malli 110N489 on erinomainen valinta vanhemmille, jotka etsivät paitsi visuaalisesti kauniita, myös ennen kaikkea terveellisiä ja toimivia jalkineita lapsilleen. Purppuraiset tossut vaaleanpunaisilla yksityiskohdilla näyttävät upeilta pienissä jaloissa ja tukevat niiden tervettä kehitystä joka vaiheessa.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Tuottajakoodi: 110N489
  • Väri: Violetti
  • Pisteväri: vaaleanpunainen
  • Materiaali: kangas
  • seksiä: tytöt
  • Lukon tyyppi: Lukot
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|