Befado lasten kengät 110P354 sininen monivärinen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Lapselle oikeiden jalkineiden valinta on tärkeää, kun vauva ottaa ensimmäiset askeleensa ja löytää maailmaa. Kengät eivät saa olla pelkästään visuaalisesti houkuttelevia, vaan ennen kaikkea turvallisia ja terveellisiä kehittyvälle jalalle. Befado, brändi, jolla on pitkät perinteet ja vanhempien luottamus, tarjoaa korkeimmatkin vaatimukset täyttäviä lasten jalkineita. Esittelemme mallin 110P354 - siniset, moniväriset kengät, jotka toimivat kaikissa tilanteissa.

Befado-tuote on tae laadusta ja pienten jalkojen terveestä kehityksestä. Kengillä on "Healthy Foot Sign" -sertifikaatti, mikä tarkoittaa, että ne ovat lastenortopedian alan parhaiden asiantuntijoiden suosittelemia. Lasten jalkojen oikean kehityksen ja suojan varmistaminen on innovaatioihin ja turvallisuuteen keskittyvän valmistajan prioriteetti.

110P354-malli erottuu paitsi kirkkaista väreistään, myös sen hyvin harkitusta suunnittelusta. Hengittävästä puuvillakankaasta valmistetut päälliset mahdollistavat oikean hygienian ja mukavuuden ylläpitämisen jopa useiden pelituntien aikana. Kengän leveä kärki antaa tilaa varpaalle, mikä on tärkeää pienille tutkimusmatkailijoille. Lasten jalat saavat tarvittavan vapauden, mikä tarkoittaa käyttömukavuutta ja liikkumista.

Befado 110P354 -mallissa käytetty jäykkä kantapää on toinen tärkeä elementti, joka vakauttaa lapsen jalkaa. Tämä on erityisen tärkeää, kun lapsi alkaa kävellä tai osallistuu toimintaan, joka vaatii enemmän vaivaa. Näin lapsi oppii oikean asennon ja ehkäisee mahdollisia ortopedisia vikoja.

Lasten kengät on varustettu käytännöllisillä sulkimilla, jotka mahdollistavat nopean ja helpon pukemisen ja kenkien säätämisen pienen jalan yksilöllisiin tarpeisiin. Tämän ansiosta taapero ei vain tottu nopeasti omiin kenkiinsä, vaan myös oppii vastuuta omista asioistaan.

Befado-kokoelmassa on erilaisia ​​kuvioita ja värejä, ja 110P354-malli sinisen sävyissä monivärisinä aksentein kiinnittää varmasti jokaisen pojan huomion. Muotoilu, joka kulkee käsi kädessä toiminnallisuuden kanssa, tekee kengistä yleismaailmallisia ja sopivat moniin lasten tyyleihin.

Materiaali, josta kengät on valmistettu, on korkealaatuinen kangas, joka varmistaa lujuuden ja kestävyyden, jolloin kengät selviävät jokaisen taaperon lukuisista seikkailuista.

Befado lasten jalkineet 110P354 on erinomainen valinta vanhemmille, jotka haluavat tarjota lapselleen parhaat olosuhteet tutkia maailmaa - terveellisesti, mukavasti ja iloisella tyylillä.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Materiaali: Kangas
  • Lukon tyyppi: Lukot
  • Väri: sininen monivärinen
  • seksiä: Pojat

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|