Befado lasten kengät 110P390 punainen sininen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Oikeiden jalkineiden valinta pienelle tutkimusmatkailijalle on perusta lapsen terveelle kasvulle ja kehitykselle. Befado on pienistä jaloista jo vuosia huolehtinut brändi, joka tarjoaa yhteistyössä ortopedien ja lastenkehitysasiantuntijoiden kanssa kehitettyjä kenkiä. Heidän 110P390 lasten jalkineet punaisena ja sinisenä ovat ihanteellinen valinta aktiivisille lapsille, jotka ottavat ensimmäisiä askeliaan, sekä hieman vanhemmille, jotka jo luottavaisesti tutkivat maailmaa omin jaloin.

Turvallisuus on avainasemassa, minkä vuoksi Befado-jalkineilla on "Healthy Foot Sign" -sertifikaatti, mikä tarkoittaa, että nämä kengät täyttävät tiukat vaatimukset ja ovat parhaiden ortopedien suosittelemia. Jäykkä kantapää takaa jalan oikeanlaisen vakautuksen, mikä on välttämätöntä kävelemään opetettaessa ja myöhemmin leikkiessä.

Maksimaalisen hygienian ja mukavuuden varmistamiseksi päälliset on valmistettu hengittävistä puuvillakankaista. Tämä materiaali varmistaa hengittävyyden ja estää jalkojasi ylikuumenemasta ja liiallisesta hikoilusta. Vauvan kehittyvä jalka tarvitsee tilaa, ja näiden vauvatossujen leveä kärki tarjoaa juuri sitä - vapautta varpaille, mikä on tärkeää terveelle ja luonnolliselle kasvulle.

Befado-tossuissa on käytännölliset soljet, joiden avulla lapsi voi pukea ja riisua kengät helposti ja nopeasti sekä kehittää kädentaitojaan. Kulutusta kestävät ja joustavat pohjat erikoisrei'illä varmistavat hyvän pidon, iskunvaimennuksen ja ilmanvaihdon sekä terveen jalan kehityksen.

Saatavilla kirkkaissa, eloisissa väreissä - punainen ja sininen - tekee kengistä katseenvangitsijat ja houkuttelevat paitsi vanhempia myös lapsia, rohkaisevat heitä käyttämään niitä. Jokainen lapsesi askel on askel hyvin valituissa, terveissä ja värikkäissä Befado-kengissä - sillä terveet jalat merkitsevät onnellista lapsuutta!

  • Merkki: muut
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: Punainen sininen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Lukot

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|