Befado lasten kengät 114X359 laivastonsininen vaaleanpunainen monivärinen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado 114X359 lasten kengät ovat täydellinen valinta vanhemmille, jotka etsivät mukavia ja turvallisia jalkineita lapselleen päiväkotiin. Ne tarjoavat paitsi houkuttelevan ulkonäön myös ennen kaikkea toimivuutta, jotka on räätälöity aktiivisesti aikaa viettävien lasten tarpeisiin.

Tummansininen väri yhdistettynä vaaleanpunaisiin ja monivärisiin elementteihin tekee kengistä paitsi universaaleja, myös silmää miellyttäviä pirteällä tyylillään. Koska ne sopivat lähes kaikkiin lasten tyyliin, niistä tulee välttämätön osa jokaisen pienen fashionistan vaatekaappia.

Kengän päälliset on valmistettu hengittävistä puuvillakankaista, mikä on erittäin tärkeää hygienian ja mukavuuden ylläpitämiseksi pitkäaikaisessa käytössä. Kengät on suunniteltu sopimaan hyvin lasten jalkoihin, myös kapeampiin ja pienempiin, mikä tekee niistä optisesti pienempiä.

Asianmukainen tarrakiinnitys on toinen näiden kenkien etu. Sen ansiosta lapset voivat nopeasti ja helposti laittaa kengät jalkaan ja riisua, mikä kehittää heidän itsenäisyyttään ja antaa heille suuren menestyksen tunteen.

Turvallisuus on Befado-brändin prioriteetti, minkä vuoksi ei pitäisi olla yllättävää, että 114X359 kengät ovat "Terveen jalkamerkin" sertifioimia ja ortopedien suosittelemia. Näin varmistetaan, että ne tukevat oikeaa kehitystä ja pitävät huolta lapsesi jalkojen terveydestä.

Jäykkä kantapää tarjoaa lisävakautta jalan, mikä on erittäin tärkeää näissä ensimmäisissä, haastavissa päiväkodin vaiheissa. Tämän ansiosta lapset voivat osallistua vapaasti ja turvallisesti hauskaan ja opettavaiseen toimintaan.

Puolalaisen Befadon valmistajan "Lasten tossut" -kategorian tuote on siis tyytyväisyystakuu sekä lapselle että vanhemmalle. Hyvin harkittu muotoilu, laadukkaat materiaalit ja huomiota yksityiskohtiin ovat ominaisuuksia, joiden vuoksi tätä tuotetta kannattaa suositella jokaiselle päiväkotiseikkailuihin valmiille tytölle.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: Laivasto vaaleanpunainen monivärinen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
|