Befado lasten kengät 114X360 vaaleanpunainen harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

**Befado lasten jalkineet 114X360 - Täydelliset tossut päiväkotiin**

Oikeiden jalkineiden valinta pienimmillemme ei ole pelkästään estetiikka, vaan ennen kaikkea mukavuus ja kehittyvien jalkojen terveys. **Befado 114X360 -kengät** on malli, joka on luotu aktiivisten esikoululaisten tarpeita ajatellen. Niiden vaaleanpunainen ja harmaa värit kiinnittävät jokaisen pienen kirkkaiden värien ystävän huomion, samalla kun ne ovat universaaleja ja sopivat moniin tyyleihin.

**Kätevä ja helppokäyttöinen**

Päälliset on valmistettu **hengittävistä puuvillakankaista**, jotka antavat jalan ihon hengittää koko päivän leikkimisen, oppimisen ja maailmaan tutustumisen aikana. Ne eivät ainoastaan ​​takaa asianmukaista hygieniaa, vaan varmistavat myös sen, että pikkuistasi ei kiusaa epämukavuus ja epämiellyttävä kosteuden tunne.

**Befado 114X360** -kengät on huolellisesti suunniteltu sopimaan hyvin pienien jalkojen muotoon, mikä on erityisen tärkeää lapsille, joilla on kapeampi ja pienempi jalka. Lisäksi jalan optinen pienennys on vaikutus, jota monet vanhemmat arvostavat esteettisistä syistä.

Simple Velcro on kiinnitystyyppi, jonka avulla pienimmät, myös esikouluikäiset, voivat helposti pukea ja riisua kengät itsenäisesti, mikä tukee heidän motoristen taitojensa kehittymistä ja itsenäisyyttä.

**Turvallinen ja terve jalkojen kehitys**

Vauvan turvallisuus on etusijalla, minkä vuoksi emme voi sivuuttaa sitä tosiasiaa, että Befadon kengillä on "Healthy Foot Sign" -sertifikaatti**, mikä tarkoittaa, että ne ovat ortopedien suosittelemia ja täyttävät korkeat terveysvaatimukset. Jäykkä kantapää on tärkeä elementti, joka vakauttaa ja suojaa kantapäätä samalla kun tukee oikeaa asentoa.

**Tuotteen tiedot:**

- **Tuottaja:** Befado

- **Luokka:** Lapsille » Lasten tossut

- **Väri:** Vaaleanpunainen harmaalla aksentilla

- **Materiaali:** Puuvillakangas

- **Sukupuoli:** Tytöt

- **Kiinnitystyyppi:** Tarranauha

- **Lisätietoja:** Jäykkä kantapää, "Healthy Foot Sign" -todistus

**Befado-lastenkenkien 114X360** avulla vanhemmat voivat olla varmoja, että he keskittyvät lastensa terveyteen ja iloon, ja esikoululaiset voivat vapaasti tutustua maailmaan nauttien jokaisesta leikkimisen ja oppimisen hetkestä. Tarjoat lapsillesi paitsi tyylikkään, myös ennen kaikkea terveen alun jokaiselle päivälle.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: vaaleanpunainen harmaa
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|