Befado lasten kengät 114X441 sininen harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Kengät lapsillemme ovat tärkeä osa jokapäiväistä vaatekaappia, ja oikean mallin valinta on avain lasten mukavuuden ja jalkojen terveen kehityksen varmistamiseen. Befado 114X441 lasten kengät houkuttelevissa sinisen ja harmaan sävyissä ovat erinomainen vaihtoehto niille, jotka etsivät mukavia ja toimivia kenkiä päiväkotiin.

Mukavuus ja toimivuus aktiivisille lapsille:

Befado-kengät on suunniteltu intensiiviseen käyttöön päiväkodissa, jossa lapset liikkuvat sisäleikeistä ulkoaktiviteetteihin. Päälliset on valmistettu hengittävistä puuvillakankaista, jotka varmistavat ilmankierron, mutta myös hygienian pienille jaloille. Riittävän ilmanläpäisevyyden ansiosta pienet voivat tuntea olonsa mukavaksi koko päivän.

Suunnittelu ja istuvuus:

Befado-jalkineet erottuvat paitsi toimivuudesta, myös estetiikasta. Oikein suunnitellut kengät pienentävät visuaalisesti jalan kokoa, ovat tyylikkäitä ja samalla universaaleja väreistään - täydelliset eri tyyleihin. Lisäksi ne on suunniteltu erilaisiin jalkamuotoihin, joten ne sopivat täydellisesti myös lapsille, joilla on kapeampi tai pienempi jalka.

Itsenäisyys ja turvallisuus:

Befado keskittyy myös nuorimpien itsenäisyyteen. Kengät on varustettu käytännöllisellä tarranauhalla, joka ei vain pidä jalkaa täydellisesti, vaan mahdollistaa myös lasten helpon pukea ja riisua kengät itse, mikä tukee heidän motorista kehitystään. Turvallisuus on toinen tärkeä näkökohta - jäykkä kantapää stabiloi täydellisesti jalkaa, mikä on erityisen tärkeää kävelemisen oppimisessa ja leikkimisen aikana. Jalkineet ovat ortopedien sertifioimia ja suosittelemia, mikä vahvistaa niiden korkeaa laatua ja ystävällisyyttä kehittyville jaloille.

Tekniset tiedot:

Kenkien valmistaja on tunnettu Befado-yhtiö, ja tämä tuote on suunnattu erityisesti tytöille. Materiaali, josta ne on valmistettu, on hengittävää kangasta, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan lämpimämpiin ja kohtalaisiin lämpötiloihin. Tämä malli on saatavana houkuttelevina väreinä, joissa yhdistyvät sinisen ja harmaan sävyt. Kengät toimitetaan yksittäispakkauksessa, ja tuote ja pakkaus painavat vain 0,4 kg, mikä helpottaa niiden säilytystä ja kuljettamista.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Befado 114X441 lasten jalkineet ovat erinomainen valinta vanhemmille, jotka arvostavat turvallisuutta, mukavuutta ja estetiikkaa yhdessä. Nämä kengät täyttävät varmasti sekä lasten että heidän huoltajiensa odotukset ja varmistavat mukavuuden ja terveyden pienille jaloille joka päivä.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Väri: sininen harmaa
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.4

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
|