Befado lasten kengät 114X458 vaaleanpunainen harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado Lasten jalkineet 114X458 – Mukavuutta kaikissa väreissä

Oikeiden jalkineiden valinta pienimmille lapsillemme on perusta heidän mukavuuden varmistamiselle koko päiväkodin hauskanpitoa ja oppimista täynnä olevan päivän ajan. Befado 114X458 lasten kengät ovat tyyliä ja mukavuutta yhdistävä malli, joka sopii täydellisesti päiväkodin kenkiin.

Näiden hurmaavien kenkien päälliset on valmistettu korkealaatuisista puuvillakankaista, jotka antavat jalkojen hengittää vapaasti, mikä on erittäin tärkeää terveellisen hygienian ja mukavuuden ylläpitämiseksi intensiivisen käytön aikana. Tämän ansiosta lasten jalat pysyvät kuivina ja raikkaina koko päivän.

Befado-kengät luotiin istumaan täydellisesti lapsen jalkaan samalla, kun ne pienentävät sitä optisesti. Ne sopivat hyvin myös lapsille, joilla on kapeampi jalka tai pienempi rakenne - jokaiselle löytyy paikka mukaville askelmille.

Lasten kenkien pukeminen voi usein olla haasteellista, joten Befadon suunnittelijat varmistivat, että lapset voivat laittaa kengät jalkaan itse ilman apua. Varustettu käytännöllisellä tarranauhalla, joka ei ainoastaan ​​helpota itsenäisyyttä, vaan mahdollistaa myös lukon säätämisen yksilöllisiin tarpeisiisi.

Lasten turvallisuus jatkuvan toiminnan aikana on ratkaisevan tärkeää, minkä vuoksi Befadon tuotteilla on tarvittavat ortopedien todistukset ja suositukset. Lisäksi jäykkä kantapää tukee jalkaa kunnolla, mikä on tärkeää nuoren oikean kehityksen kannalta.

Befado on valmistaja, joka tuntee nuorimpien käyttäjien tarpeet. Tarjous sisältää kenkiä, jotka eivät ole vain mukavia, vaan myös muodikkaissa väreissä. Malli 114X458 tarjoaa kauniita vaaleanpunaisen ja harmaan sävyjä, jotka vetoavat moniin pikkutytöihin ja lisäävät charmia ja luonnetta päiväkodin huoneeseen.

Nämä tyttöjä ajatellen luodut kangastossut ovat saatavilla houkuttelevien lasten tossujen kategoriassa. Niiden keveys (vain 0,4 kg yksittäispakkauksella) tekee niistä lähes huomaamattomia jaloissa, mikä antaa lapsille liikkumisvapauden ilman turhaa taakkaa.

Befado Children's Footwear 114X458 on erinomainen valinta vanhemmille, jotka etsivät lapsilleen jalkineita, joissa yhdistyy terveys, mukavuus ja tyyli. Nämä ovat jalkineita, joista jokainen lapsi pitää ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien, ja vanhemmat arvostavat niiden käytännöllisyyttä ja turvallisuutta.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Väri: vaaleanpunainen harmaa
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.4

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|