Befado lasten kengät 116X285 vaaleanpunainen harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado lasten jalkineet 116X285 on yhdistelmä toimivuutta, mukavuutta ja viehättävää muotoilua, joka on luotu pienimmät käyttäjät mielessä. Esikoululaisten vaaleanpunaiset ja harmaat tossut takaavat mukavuuden ja käyttöilon koko päivän niin päiväkodin tunneilla kuin kotonakin.

Pienten jalkojen mukavuus ja terveys on Befado-brändin prioriteetti, mikä näkyy täydellisesti näissä lasten tossuissa. Kevyt ja joustava pohja, joka on valmistettu lapsen dynaamisia liikkeitä ajatellen, mahdollistaa liikkumisvapauden varmistaen samalla tarvittavan pidon ja vakauden. Kengän korotettu kantapää ja vahvistetut sivut auttavat pitämään jalan oikeassa asennossa, mikä on erittäin tärkeää esikoululaisten kehittyville jaloille.

Ilmavista puuvillamateriaaleista valmistetut Befado-päälliset takaavat optimaalisen ilmankierron, mikä tarkoittaa, että jalat pysyvät kuivina ja terveinä jopa useiden pelituntien ajan. Kenkien kangasrakenne takaa myös niiden keveyden, mikä on ratkaisevaa lasten toiminnan kannalta.

Pienten käyttäjien riippumattomuutta ajatellen suunnitellut kengät on helppo pukea jalkaan mukavien ja käytännöllisten kuminauhan ansiosta. Tämän tyyppinen kiinnitys eliminoi nauhojen solmimisen, mikä on merkittävä mukavuus monille lapsille.

Befado 116X285 -mallin turvallisuuden vahvistaa "Healthy Foot Sign" -sertifikaatti, joka myönnetään korkeimmat ergonomia- ja terveysstandardit täyttäville jalkineille. Lisäksi ortopedit suosittelevat näitä kenkiä, mikä on lisäargumentti tämän tuotteen valitsemiselle vanhemmille, jotka välittävät lastensa asianmukaisesta kehityksestä ja mukavuudesta.

Nämä tytöille tarkoitetut Befadon lasten tossut, jotka on valmistettu huomioimalla jokaista yksityiskohtaa, seuraavat trendejä hurmaavan vaaleanpunaisen-harmaansa värinsä ansiosta ja ovat saatavilla "Lasten tossut" -kategoriassa. Valitsemalla Befado-jalkineet vanhemmat panostavat paitsi esteettiseen ulkonäköön, myös ennen kaikkea lastensa jalkojen terveyteen ja kehitykseen.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: vaaleanpunainen harmaa
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Supistavat kumit

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|