Befado lasten kengät 116Y296 vaaleanpunainen monivärinen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado 116Y296 lasten kengät ovat täydellinen yhdistelmä toimivuutta, mukavuutta ja iloista muotoilua, jotka on mukautettu esikoululaisen aktiivisiin jalkoihin. Ne erottuvat vaaleanpunaisesta väristään monivärisillä elementeillä, jotka vetoavat varmasti pieniin käyttäjiin ja lisäävät viehätysvoimaa mihin tahansa tyyliin.

Esikouluikäiset lapset tarvitsevat jalkineita, jotka eivät vain näytä värikkäiltä ja houkuttelevilta, vaan tarjoavat heille ennen kaikkea riittävää tukea kaikissa esikoulutoiminnoissa. Befado, tunnettu lasten kenkiin erikoistunut valmistaja, ymmärtää nämä tarpeet täydellisesti, mistä on osoituksena malli 116Y296.

Kengän päällinen on valmistettu korkealaatuisista puuvillakankaista, jotka takaavat hengittävyyden ja pitävät lapsen jalat kuivina ja hygieenisinä koko päivän. Tässä mallissa on jäykkä kantapää ja vakaat sivut, jotka tukevat aktiivisesti oikeaa jalan asentoa ja estävät sitä vääntymästä voimakkaan pelin aikana.

Joustava, mutta hankausta kestävä pohja takaa sekä täyden liikkumisvapauden että jalkineiden pitkäaikaisen kestävyyden. Mukavuuden lisäämiseksi valmistaja on lisännyt kuminauhat, joiden avulla lapset voivat helposti pukea ja riisua kengät, mikä rohkaisee itsenäisyyttä.

Lasten turvallisuus on avainasemassa, minkä vuoksi Befado-tossuilla on tarvittavat sertifikaatit ja niiden suunnittelu on ortopedien asiantuntijoiden konsultoitu ja suosittelema, mikä antaa vanhemmille luottamusta siihen, että he valitsevat tuotteen, joka tukee lasten jalkojen tervettä kehitystä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Befado lasten jalkineet malli 116Y296 on täydellinen valinta jokaiselle pienelle tytölle, joka tarvitsee mukavat, turvalliset ja kivan näköiset kengät päiväkotiin. Mukavat, värikkäät ja terveelliset kehitystä varten – nämä tossut tyydyttävät varmasti sekä lapset että heidän omaishoitajansa, jotka etsivät lapsilleen parasta.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Tuottajakoodi: 116-296
  • Väri: vaaleanpunainen monivärinen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Supistavat kumit

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|