Befado lasten kengät 170x102 sininen

23,33 EUR

Befado, brändi, jonka vanhemmat ympäri maailmaa tuntevat sitoutumisestaan ​​korkealaatuisten lasten jalkineiden tuotantoon, esittelee toisen tuotteen, joka pitää mielessä nuorimmat ja heidän herkät jalat - lasten sandaalit, malli 170X102 sinisen sävyissä vihreillä korosteilla. Nämä sandaalit eivät vain ilahdu esteettisellä ulkonäöllään, vaan tarjoavat ennen kaikkea mukavuutta ja turvallisuutta, jotka ovat tärkeitä jokaiselle vanhemmalle.

Näiden sandaalien ainutlaatuisuus piilee hygieenisessä nahkavuoressa, jossa on antiallergisia ominaisuuksia. Tämä ratkaisu ei ainoastaan ​​takaa käyttömukavuutta, vaan myös ehkäisee mahdollisia allergisia reaktioita, mikä on monien vanhempien prioriteetti.

Päällinen joustavasta, pehmeästä ja samalla kestävästä keinonahasta takaa, että kengät palvelevat pitkään. Helppohoitoisuuden ansiosta kenkien puhtaana pitäminen ei ole ongelma, mikä on erittäin tärkeää aktiivisille lapsille.

Yksi huomionarvoisista toiminnoista on tarrakiinnitys. Sen avulla sandaalit voidaan säätää tarkasti lapsen jalkaan sopivaksi ja kengät on helppo pukea jalkaan ja riisua - mitä varmasti sekä vanhemmat että heidän lapsensa arvostavat.

Käyttömukavuuden määrää kengän pehmeä sisäpuoli, joka estää epämiellyttäviä hankausta. Lapsen terveestä kehityksestä huolehtiva Befado malliin 170X102 on suunnitellut hieman jäykistetyn ja kohotetun kantapään, joka vakauttaa vartaloa sekä sisäänrakennetun etuosan, joka suojaa pieniä varpaita. Lisäksi pohja vaimentaa iskuja ja tarjoaa optimaaliset olosuhteet leikkiin ja tutkimiseen.

Jalkineiden moderni ja muodikas muotoilu ansaitsee myös erityistä huomiota. Suunnittelu, jota hallitsee sininen yhdistettynä vihreisiin aksentteihin, herättää varmasti huomiota ja houkuttelee nuoria käyttäjiä.

Befado, joka huolehtii jatkuvasti pienten asiakkaidensa terveydestä ja kehityksestä, tarjoaa tuotteen, jossa yhdistyvät mukavuus, toimivuus ja houkutteleva ulkonäkö. Lasten sandaalit 170X102 eivät vain valloita lasten sydämiä, vaan antavat myös vanhemmille mielenrauhan tietäen, että heidän lastensa jalat ovat hyvissä ja turvallisissa kengissä.

  • Lisäinformaatio: Nahkainen pohjallinen
  • Väri: sininen
  • Pisteväri: vihreä
  • Materiaali: tekonahka
  • seksiä: pojat
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|