Befado lasten kengät 212P073 musta sininen harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Tuote: Befado lasten kengät 212P073 musta sininen harmaa

Lastemme terveet ja turvalliset askeleet ovat jokaisen vanhemman prioriteetti, minkä vuoksi Befadon lasten jalkineet sarjasta 212P073 on luotu pienimmille, jotka ottavat ensimmäisiä askeleitaan täynnä löytöjä. Lukuisat ortopedien todistukset ja suositukset vahvistavat, että kyseessä on korkealaatuinen tuote, joka tukee lapsen asianmukaista kehitystä ja terveyttä.

Tuotteen paino yksittäispakkauksella on vain 0,4 kg, mikä korostaa kenkien keveyttä, joka on yksi tärkeimmistä eduista. Tämän ansiosta taapero voi vapaasti juosta, hypätä ja tutkia maailmaa tuntematta painoa jaloillaan. Joustava pohja mukautuu pienten jalkojen liikkeisiin, mikä takaa paitsi mukavuuden myös riittävän vakauden millä tahansa pinnalla.

Päälliset on valmistettu hengittävistä puuvillakankaista, jotka eivät ole vain ystävällisiä lasten herkälle iholle, vaan myös varmistavat optimaaliset hygieniaolosuhteet ja estävät jalkoja ylikuumenemalta leikin aikana.

Befado-jalkineiden 212P073 suunnittelijat saivat inspiraationsa kilpa-aiheesta - dynaamisesta ja täynnä energiaa, mikä epäilemättä vetoaa aktiivisiin pikkupoikiin. Oranssit yksityiskohdat sopivat tähän hyvin, sillä ne eivät ole vain muodikas aksentti, vaan myös elävöittävät kenkien harmaata, mustaa ja sinistä väriä antaen niille mukavan ja iloisen luonteen.

Tuote on suunnattu pojille, mutta universaalin muotoilunsa ja väriensä ansiosta se sopii täydellisesti jokaiselle mukavuutta ja tyyliä arvostavalle lapselle. Tarrakiinnitystyyppi on erittäin käytännöllinen - sen avulla lapset voivat pukea ja riisua kengät helposti ja nopeasti, mikä kehittää heidän itsenäisyyttään.

Jäykkä kantataskuri antaa kantapäälle lisätukea estäen sitä liikkumasta, mikä on erityisen tärkeää lasten asentovirheiden ehkäisyssä.

Befado-valmistaja on kuuluisa huomiostaan ​​yksityiskohtiin ja käytettyjen materiaalien korkeasta laadusta, mikä tekee tästä jalkinemallista luotettavan valinnan jokaiselle vanhemmalle, joka haluaa tarjota lapselleen parhaan suojan ja mukavuuden arjen seikkailuissa.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Väri: musta sininen harmaa
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.4

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|