Befado lasten kengät 213P135 vaaleanpunainen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado lasten kengät 213P135 pinkki - täydellinen valinta pienelle naiselle

Vauvan ensimmäisten askelten joukossa, vanhempana, haluamme tarjota hänelle kaiken, mikä on parasta, myös kenkien suhteen. Befado on kerännyt vanhempien luottamusta jo vuosia tarjoamalla lasten jalkojen tarpeisiin räätälöityjä tuotteita. Esittelemme 213P135-mallin herkässä vaaleanpunaisessa sävyssä, joka on luotu pieniä tutkimusmatkailijoita ajatellen.

PAPI-malli on hyvin harkittu yhdistelmä mukavuutta, toimivuutta ja houkuttelevaa muotoilua. Se on valmistettu korkealaatuisista puuvillakankaista, jotka takaavat erinomaisen hygienian ja hengittävyyden myös aktiivisimman pelin aikana. Hengittävä pohja estää jalkoja hikoilemasta ja auttaa pitämään oikean lämpötilan. Lisäksi erityisen Flex-B-järjestelmän ansiosta kenkä on joustava oikeissa paikoissa ortopedien suositusten mukaisesti.

Tämä malli erottaa paitsi sen toimivuudesta, myös sen upeasta ulkonäöstä. Viehättävä kuviointi, jossa on pupu edessä, herättää ehdottomasti huomion ja saa pienen käyttäjän tuntemaan itsensä erityiseksi. Käytännöllinen lukko ei vain istu täydellisesti yleisilmeeseen, vaan myös helpottaa kenkien pukemista.

Befadon valmistaja ei myöskään unohtanut tärkeää elementtiä, joka on jäykkä kantapää. Se varmistaa kantapään vakautuksen, mikä on erityisen tärkeää vauvan ensimmäisten epävarmien askelten aikana. Laatu ja turvallisuus ovat täällä etusijalla, minkä vuoksi jalkineet ovat asiantuntijoiden sertifioimia ja suosittelemia.

On myös huomattava, että vanhemmille tärkeä näkökohta on kenkien paino. Malli 213P135 yksittäispakkauksella varustettuna painaa vain 0,3 kg, mikä tarkoittaa, että kengät ovat kevyet eivätkä kuormita lasten jalkoja.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Befado lasten jalkineet 213P135 ovat enemmän kuin pelkät tossut - se on terve investointi lapsesi mukavuuteen ja kehitykseen. Vaaleanpunaiset kengät sopivat täydellisesti pelaamiseen kotona, päiväkodissa tai muissa oppilaitoksissa. Valitsemalla Befado-jalkineet voit olla varma, että valitset todistetun laadun ja huolenpidon tyttäresi jalkojen terveestä kehityksestä.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Väri: vaaleanpunainen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Lukot
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.3

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|