Befado lasten kengät 217P102 sininen harmaa vihreä

Tuote ei ole saatavilla ;(

"Befado lasten kengät 217P102 - täydelliset kengät aktiivisille lapsille

Lasten jalat ansaitsevat korkeimman laadun ja mukavuuden jokaisessa vaiheessa. Siksi Befado lasten jalkineet malli 217P102 sinisen, harmaan ja vihreän sävyissä on täydellinen valinta lapsellesi. Nämä tossut on valmistettu pienimmätkin yksityiskohdat huomioiden, ja ne tarjoavat pienille mukavuutta koko päivän ajan ja samalla varmistavat jalkojen oikean kehityksen.

Laadukkaasta kankaasta valmistetut päälliset ovat pehmeitä ja ystävällisiä lasten herkälle iholle ja samalla kestäviä varmistaen jalkineiden kestävyyden. Pieniä tutkimusmatkailijoita ajatellen suunnitelluissa tossuissa on viehättävä kuviointi, joka varmasti miellyttää lapsia ja rohkaisee heitä laittamaan kengät jalkaan.

Vahvistetut kantapäät, jotka ovat erittäin tärkeitä lasten kengissä, suojaavat kantapäätä ja tukevat nilkkaa. Erinomainen istuvuus johtuu käytännöllisestä nilkkahihnan kiinnityksestä, joka paitsi helpottaa pukemista, myös mahdollistaa kenkien säätämisen täydellisesti pienen käyttäjän jalkaan sopivaksi.

"Healthy Foot Sign" -sertifikaatti Befado-kengille vahvistaa niiden korkean laadun ja turvallisuuden lapselle. Tämä on takuu siitä, että vanhemmat valitsevat mallia 217P102 valitessaan jalkineet, jotka täyttävät tiukat ergonomiset ja terveysvaatimukset.

Vanhemmille, jotka välittävät ajatuksesta lapsen terveestä kehityksestä ja ekologiasta, näiden kenkien valmistuksessa käytetyt tekstiilimateriaalit ovat toinen argumentti Befado-brändin valinnassa. Lisäksi kumipohjat tarjoavat erinomaisen pidon ja estävät liukastumisen ja putoamisen lasten leikkien aikana.

Befado-lastenjalkineet 217P102 eivät ole vain lasten mukana heidän navigoiessaan elämänpoluilla, vaan niistä tulee myös heidän pieni muodikas asuste, joka monipuolistaa kaikkia lasten asuja. Energiset värit ja ainutlaatuinen muotoilu sopivat varmasti nuorten seikkailun ystävien makuun ja piristävät arkea kaikkina vuodenaikoina.

Valitse lapsellesi kengät, joissa yhdistyvät mukavuus, turvallisuus ja tyyli - valitse Befado lasten jalkineet 217P102.

  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Lukot
  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: sininen harmaa vihreä
  • Materiaali: Kangas

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
|