Befado lasten kengät 242P104 vaaleanpunainen harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Mukavuutta, terveyttä ja tyyliä - näin voit lyhyesti kuvailla kuuluisan lastenjalkineiden valmistajan Befadon vaaleanpunaisia ​​ja harmaita Papi-sandaaleja. 242P104 malli on luotu nuorimmille käyttäjille yhdistäen modernia muotoilua ja toiminnallisia ratkaisuja, jotka tukevat pienten jalkojen oikeaa kehitystä.

Befado-lastenjalkineet ovat olleet jo vuosia vanhempien luottamuksen kohteena, jotka arvostavat korkeaa laatua ja lastensa terveydestä huolehtimista. Papi-sandaalien kohdalla valmistaja meni askeleen pidemmälle ottamalla käyttöön joustavan pohjan, joka taipuu ortopedien suosittelemissa paikoissa. Tämä innovatiivinen lähestymistapa tarkoittaa, että jalkineet eivät vain istu täydellisesti jalkaan, vaan myös tukevat sen oikeaa muotoa kävellessä.

Hengittävä pohja ja luonnonpuuvillakankaiden käyttö ovat muita etuja, jotka merkitsevät hygieniaa ja käyttömukavuutta. Nämä materiaalit varmistavat ilmankierron ja minimoivat tehokkaasti liiallisen hikoilun riskin, mikä on erityisen tärkeää lämpiminä päivinä.

Befado keskittyy myös toimivuuteen, mistä on osoituksena tarranauhan käyttö kiinnitystyyppinä. Tällä menetelmällä voit säätää kengät nopeasti ja mukavasti lapsen jalkaan sopivaksi ja samalla antaa hänelle mahdollisuuden pukea ja riisua sandaalit itse.

Malli 242P104 ei vain huolehdi pienten jalkojen terveydestä, vaan täyttää myös esteettiset tarpeet. Vaaleanpunaisen ja harmaan väriyhdistelmä on erinomainen valinta tytölle, jonka vanhemmat haluavat monipuolistaa tyttärensä vaatekaappia muodikkaalla elementillä tinkimättä optimaalisesta jalkahoidosta.

Sandaaleille on myönnetty Terve Jalka -merkki, joka takaa normien ja standardien noudattamisen lasten jalkojen kehitykseen positiivisesti vaikuttavien jalkineiden valmistuksessa. Turvallisuutta lisää entisestään jäykän kantapään käytön ansiosta, joka vakauttaa kantapäätä ja suojaa sitä vääntymiseltä.

Tämä tuote on suunnattu "Lasten tossut" -kategoriaan, vaikka sen universaali muotoilu tekee näistä sandaaleista ihanteellisia myös ulkokäyttöön, tarjoten mukavuutta ja tukea jokaisessa vaiheessa.

Valitsemalla Befado 242P104 lasten kengät vanhemmat voivat olla varmoja, että he investoivat lastensa terveyteen ja mukavuuteen, unohtamatta muodikas ja värikäs ulkonäkö, joka varmasti vetoaa nuoriin käyttäjiin.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: vaaleanpunainen harmaa
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
Sain sähköpostin heti. hyvä palvelu. Paketti oli tarkoitus lähettää 8 päivän kuluttua ja se on saapunut jo kolmantena päivänä tilauksen tekemisen jälkeen :)
|
Kiinteät saappaat, vain reunojen reunus on hyvin painettu pieneen jalkaan.
|
|
|