Befado lasten kengät 242P105 hopea harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado lasten kengät 242P105 hopeanharmaa - Mukavuutta ja turvallisuutta pienille jaloille

Kun valitsemme kenkiä pienimmille lapsillemme, erityisesti niille, jotka oppivat kävelemään, meidän tulee kiinnittää huomiota paitsi muotoiluun myös ennen kaikkea turvallisuuteen ja mukavuuteen. Befado-lastenkengät, malli 242P105, hopean ja harmaan sävyissä, ovat täydellinen valinta jokaiselle pienelle fashionistalle, joka ottaa ensimmäisiä askeleitaan.

Puolan valmistajan Befadon tuote on kuuluisa lasten jalkojen terveen kehityksen hoidosta ja ortopedien suositusten mukaisista sertifikaateista. Tämä antaa vanhemmille mielenrauhan, kun he tietävät, että heidän lapsistaan ​​pidetään hyvää huolta. PAPI-malli on hurmaava sandaali, joka on luotu lämpimiin päiviin, jolloin lapsen jalka tarvitsee erityisen hyvää ilmanvaihtoa ja mukavuutta.

Laadukkaista puuvillakankaista valmistetut päälliset takaavat oikeanlaisen hygienian ja antavat ihon hengittää, mikä on välttämätöntä jalkojen terveen kehityksen varmistamiseksi. Lisäksi kengät on varustettu innovatiivisella Flex-B-järjestelmällä, joka mahdollistaa kengän taipumisen avainpaikoissa ortopedien suositusten mukaisesti. Sopiva pohjan joustavuus tukee jalan luonnollista liikettä kävellessä.

Befadon valmistaja huolehti myös jalkineiden käytön käytännön asioista. Jäykkä kantapää auttaa vakauttamaan nilkkaa, mikä on tärkeää monien asennon epäsäännöllisyyksien estämisessä. Jotta sandaalit olisi helpompi pukea jalkaan ja mukautua jalan yksilöllisiin tarpeisiin, sandaalit on varustettu käytännöllisillä hakasilla.

Nämä sandaalit on suunnattu lapsille - tässä tapauksessa tytöille, jotka pitävät klassisista, tyttömäisistä hopean ja harmaan väreistä. Kengän sisäpituus on 17,3 cm, mikä tarkoittaa lapsen mukavuutta.

Lisäetuna on "Healthy Foot Sign" -merkki, joka vahvistaa sandaalien ergonomian ja terveysnäkökohdat. Materiaali, josta kengät on valmistettu, on kangas, joka lisää käyttömukavuutta ja helpottaa puhtaanapitoa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Befado 242P105 -lasten tossut ovat yhdistelmä tyyliä, mukavuutta ja suojaa. Hopeanharmaat sandaalit ovat sekä viehättäviä että toimivia, joten ne ovat täydellinen valinta vanhemmille, jotka välittävät lastensa jalkojen terveestä kehityksestä.

  • Merkki: puute
  • Sisäosan pituus: 17.3
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Tuottajakoodi: 242p105
  • Väri: hopea harmaa
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Lukot

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|