Befado lasten kengät 251X169 laivastonsininen vaaleanpunainen hopea

Tuote ei ole saatavilla ;(

Oikeiden jalkineiden valinta esikoululaiselle on yksi tärkeimmistä päätöksistä, joita vanhemmat tekevät varmistaakseen lapsensa terveen kehityksen ja mukavuuden. Laivastonsinisen, pinkin ja hopean väristen Befado-lastenjalkineiden mallin 251X169 tapauksessa kyseessä on tuote, joka täyttää täydellisesti aktiivisten lasten tarpeet.

Befado-kengät on suunniteltu energisille käyttäjille, jotka viettävät suurimman osan ajastaan ​​hauskanpitoon ja jatkuvasti maailmaan tutustuen. Näiden kenkien kevyt ja joustava pohja on avain maksimaalisen mukavuuden varmistamiseen - se mukautuu lapsen jalan muotoon sekä erilaisiin pintoihin, joilla esikoululainen juoksee, hyppää tai rullaa seikkailujensa aikana.

Asianmukainen hengittävyys on toinen tekijä, joka tekee näistä kengistä ainutlaatuisia. Päälliset on valmistettu hengittävistä puuvillakankaista, jotka eivät ainoastaan ​​päästä lämmön karkaamaan, vaan myös ylläpitävät oikeanlaista hygieniaa kengän sisällä. Tämä eliminoi epämiellyttävien hajujen ja ärsytysten riskin ja tarjoaa lapsen jaloille terveellisen ympäristön.

Befado varmisti myös, että jalkineet tukivat asianmukaista kehitystä. Jäykkä kantapää on tärkeä elementti, joka vakauttaa ja suojaa lapsen herkkää kantapäätä ja estää vääriä jalka-asentoja.

Emme saa unohtaa käytännöllisyyttä - tarrakiinnitys on täydellinen ratkaisu, jonka avulla lapsi voi pukea ja riisua kengät helposti ja itsenäisesti. Tämä on suuri etu lapsille, jotka vasta oppivat olemaan itsenäisiä, ja myös loistava tapa antaa heille mahdollisuus kehittää hienomotorisia taitojaan.

Esteettisesti 251X169-malli näyttää erittäin houkuttelevalta. Tummansinisen, vaaleanpunaisen ja hopean yhdistelmä tekee kengistä katseenvangitsijat ja vetoavat varmasti pieniin käyttäjiin, erityisesti tytöihin, jotka usein arvostavat tällaisia ​​eloisia ja muodikkaita värejä.

Innovatiivisuus, mukavuus ja tyyli – nämä ovat ominaisuuksia, jotka erottavat lasten jalkineet Befadosta. Malli 251X169 on erinomainen valinta niille, jotka välittävät lastensa terveydestä ja kehityksestä, sekä niille, jotka haluavat lastensa näyttävän muodikkailta ja tyylikkäiltä joka tilanteessa. Esikouluikäisille sopivat Befado-kengät ovat investointi pienten jalkojen mukavuuteen ja turvallisuuteen, jotka ottavat uusia askeleita maailman tutkimisessa joka päivä.

  • Merkki: muut
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Tuottajakoodi: 251X169
  • Väri: Laivasto vaaleanpunainen hopea
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.28

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
|