Befado lasten kengät 251Y141 vaaleanpunainen keltainen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado 251Y141 lasten kengät - värikkäät ja mukavat tossut jokaiselle lastentarhanopettajalle

Kun lapsesi viettää aikaa päiväkodissa, haluat varmistaa, että jokainen minuutti ei ole vain hänelle nautinnollinen, vaan myös turvallinen. Kengät ovat välttämätön osa lasten vaatekaappia, etenkin paikoissa, joissa hauskaa on loputtomasti. Siksi Befado 251Y141 lasten kengät ovat täydellinen valinta jokaiselle energiselle esikoululaiselle, jonka jalat tarvitsevat sekä tukevaa tukea että mukavuutta.

Silmäänpistävä vaaleanpunainen ja keltainen väri sekä kullan vivahteet, jotka lisäävät kenkiin eleganssia, Befado-tossut yhdistävät estetiikan ja toimivuuden. Puuvillakankaasta valmistetut kengät antavat pienten jalkojen hengittää koko päivän hengittävyyden ansiosta, mikä on ratkaisevan tärkeää hygienian ylläpitämisessä ja iho-ongelmien välttämisessä.

Se, mikä erottaa Befadon lasten jalkineista, on pohjan poikkeuksellisen keveys ja joustavuus. Tällä on suuri merkitys, sillä lukunurkassa juostessa, hyppääessä tai hiljaa leikkiessä kengät mukautuvat lapsen jalan muotoon rajoittamatta sen luonnollisia liikkeitä. Tämä on erityisen tärkeää aikana, jolloin vauvan jalka on intensiivisessä kehitysvaiheessa.

Lisäksi valmistaja varmisti, että Befado-kengät on varustettu jäykällä kantataskulla, joka vakauttaa kantapäätä ja varmistaa jalan oikean asennon. Ei pidä myöskään unohtaa, että jalkineissa on "Terve jalka" -merkintä, joka on takuu siitä, että kengät ovat ystävällisiä lapsen kehittyvälle jalalle.

Tarrakiinnitys on helppokäyttöinen myös pienimmille esikoululaisille, mikä edistää heidän itsenäisyyttään kenkien pukemisessa ja riisumisessa. Tämä tekee Befado 251Y141:stä paitsi mukavat kengät, myös erinomaisen työkalun itsenäisyyden oppimiseen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että vaaleanpunaiset ja keltaiset Befado-lasten tossut takaavat mukavuuden, tyylin ja terveyden pienille jaloille. Jokainen tyttö ilahtuu eloisista väreistä ja pukee varmasti mielellään nämä kengät jalkaan joka päivä tietoisena pienestä muotistaan ​​päiväkodissa.

  • Merkki: muut
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Tuottajakoodi: BM85820
  • Väri: vaaleanpunainen keltainen kulta
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|