Befado lasten kengät 251Y164 harmaa monivärinen vihreä

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado - tunnettu ja arvostettu lasten jalkineiden valmistaja - esittelee mallin 251Y164: poikien lenkkarit, jotka erottuvat paitsi toimivuudestaan ​​myös eläväisestä muotoilustaan. Nämä harmaat, moniväriset kengät vihreillä elementeillä ovat täydellinen ratkaisu vanhemmille, jotka etsivät mukavia jalkineita lapsilleen päiväkodissa, koulussa ja jokapäiväiseen leikkiin.

Urheilullinen leikkaus on suunniteltu aktiivisille lapsille, ja siinä yhdistyvät mukavuus ja tyyli. Joustava tarrakiinnitys mahdollistaa lenkkarin helpon säätämisen lapsen jalan yksilölliseen muotoon, samalla kun nuorten käyttäjien on helpompi pukea ja riisua kenkiä itsenäisesti. Jäykkä kantapää takaa riittävän tuen pienelle jalalle, mikä on erittäin tärkeää lapsen kasvu- ja kehitysprosessissa.

Valkoinen, joustava pohja on suunniteltu varmistamaan maksimaalinen käyttömukavuus ja turvallisuus eri pinnoilla. Materiaali, josta lenkkarit on valmistettu, on korkealaatuista muovia, joka varmistaa kenkien kestävyyden ja kestävyyden jokapäiväiseen käyttöön. Helposti puhdistettavien materiaalien käytön ansiosta Befado-lenkkarit säilyttävät esteettisen ulkonäkönsä pitkään.

Befado 251Y164 lasten kengät, vaikka ne on tarkoitettu pääasiassa pojille, vetoavat varmasti joihinkin tytöihin väreillään ja yleismaailmallisuudellaan. Niiden monipuolisuus tekee niistä loistavan valinnan erilaisiin tilaisuuksiin koulutoiminnasta, matkoille poissa kotoa ja leikkikentällä pelaamiseen.

Valitsemalla tämän Befadon lenkkarimallin vanhemmat voivat olla varmoja, että he investoivat lastensa jalkojen laatuun, mukavuuteen ja terveelliseen kehitykseen. Nämä kengät eivät vain näytä hyviltä, ​​vaan tukevat myös oikeaa asentoa ja estävät mahdollisia jalkaongelmia tulevaisuudessa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Befado lasten jalkineiden malli 251Y164 on täydellinen yhdistelmä tyyliä, mukavuutta ja toimivuutta, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan energisille ja aktiivisille lapsille, jotka arvostavat vapautta ja mukavuutta ja haluavat samalla näyttää muodikkaalta.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Väri: harmaa monivärinen vihreä
  • Materiaali: Muovi
  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Tuottajakoodi: BM105625

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|