Befado lasten kengät 251Y165 harmaa monivärinen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado 251Y165 lasten kengät ovat täydellinen ratkaisu vanhemmille, jotka etsivät mukavia ja terveellisiä jalkineita esikoululaiselleen. Mukavuuden ja turvallisuuden arvoa lasten jaloille leikin aikana on jotain, jota ei voi aliarvioida - ja näistä kengistä pienet löytävät molemmat.

Lasten jalkojen terveydestä huolehtimisesta tunnetut Befado-jalkineet ovat saaneet "Terve jalka" -merkin, joka takaa ergonomisen muotoilun ja käytettävyyden kasvaville jaloille. Malli 251Y165 erottuu harmaan väristään monivärisillä elementeillä, jotka vangitsevat ja sopivat eri lasten tyyleihin.

Erityistä huomiota kannattaa kiinnittää pohjan rakenteeseen, joka on kevyt ja joustava. Tämän ansiosta Befado-kengät sopivat täydellisesti lapsen liikkuviin ja dynaamisiin jalkoihin. Tämän ansiosta pienet voivat hypätä vapaasti, juosta ja tutustua maailmaan ilman rajoja.

Turvallisuus on myös avainasemassa, minkä vuoksi kengät on varustettu jäykällä kantapäällä, joka vakauttaa jalkaa ja suojaa sitä vammoilta. Tämä on erityisen tärkeää lapsille, jotka ovat intensiivisessä kehitysvaiheessa ja tarvitsevat kunnollista tukea jaloilleen.

Jalkineiden materiaali on puuvillakangasta, joka varmistaa erinomaisen ilmankierron ja mahdollistaa jalkojen pitämisen kuivassa ja terveellisessä ympäristössä koko päivän. Hygienia ja käyttömukavuus ovat siis korkealla tasolla.

Befadon suunnittelijat ajattelivat myös pienten asiakkaidensa itsenäisyyttä suunnittelemalla ratkaisun tarrakiinnitysten muodossa. Tämä helpottaa lasten kenkien pukemista ja riisumista ilman aikuisten apua, mikä on suuri etu varsinkin päiväkodissa.

Tytöille tarkoitetut Befado 251Y165 -kengät eivät ole vain käytännöllinen ja terveellinen valinta, vaan myös muodikas lisä lasten vaatekaappiin. Nämä ovat jalkineita, jotka vanhemmat voivat valita täysin luottavaisin mielin, että heidän lapsensa käyttävät parasta laatutuotetta, joka huolehtii heidän jaloistaan ​​koko päivän ajan.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: harmaa monivärinen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|