Befado lasten kengät 251Y185 musta harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado 251Y185 lasten kengät ovat ehdotus, jossa yhdistyvät korkea laatu, käyttömukavuus ja houkutteleva muotoilu, joka varmasti miellyttää sekä vanhempia että heidän lapsiaan. Nämä ovat jalkineita, jotka on suunniteltu pienille käyttäjille, joiden jatkuva energia vaatii vankkaa ja turvallista tukea joka vaiheessa.

Esikoululaisen toiminnan kannalta on tärkeää tarjota hänelle jalkineet, jotka eivät ole vain mukavia, vaan myös oikein rakennettuja palvelemaan lasta kaikenlaisten leikkien aikana. Befado 251Y185 -kengät on varustettu kevyellä ja joustavalla pohjalla, mikä on erittäin tärkeää, jotta varmistetaan sopiva joustavuus ja sopeutuminen taaperon dynaamisiin liikkeisiin. Tällä tavalla suunnitelluilla kengillä jalka voi taipua, hypätä ja juosta vapaasti ilman, että se rajoita lapsen liikkeitä tai aiheuta epämukavuutta.

Toinen kenkien etu on, että päälliset on valmistettu hengittävistä puuvillakankaista - tämä takaa hygienian ja mukavuuden jopa useiden tuntien huolettoman leikin aikana. Näiden ominaisuuksien ansiosta lapsen jalka pysyy kuivana ja kunnolla tuuletettuna koko päivän.

Befado-brändin suunnittelijat varmistivat, että jalkineet ovat mahdollisimman toimivat ja lapsiystävälliset. Velcro-kiinnityksen ansiosta taapero voi helposti pukea ja riisua kengät, oppien itsenäisyyttä ja reagoi nopeasti kenkien vaihtotarpeeseen päiväkodissa tai kotona.

Lisäksi Befado ei ole unohtanut jalkineiden terveysnäkökulmaa - 251Y185-mallissa käytetään jäykkää kantapäätä. Tämä on tärkeä toiminto, joka tukee jalan oikeaa asentoa, mikä on tärkeää lasten asentovirheiden ehkäisyssä ja mahdollisessa korjaamisessa näin nuorena.

Esteettisesti muotoillut hillityt mustat ja harmaat värit, nämä lasten tossut sopivat useimpiin lasten tyyleihin, ja niiden neutraali muotoilu sopii sekä tytöille että pojille. Kangasmateriaali, josta kengät on valmistettu, takaa kestävyyden ja helpon puhdistuksen, mikä on toinen argumentti tämän mallin valinnassa.

Vanhemmat ajatellen valmistaja antaa myös yksittäispakkauksilla tietoa tuotteen painosta, joka on vain 0,4 kg, mikä tekee kenkien kuljettamisesta vähiten ongelmia.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Befado 251Y185 lasten jalkineet ovat hyvin harkittu tarjous aktiivisille esikoululaisille, jotka tarvitsevat mukavat, turvalliset ja itsenäiset kengät joka päivä. Vankka ammattitaito yhdistettynä mukavuuteen ja esteettiseen ulkonäköön ovat argumentteja, jotka eivät salli sinun sivuuttaa tätä tarjousta.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Väri: musta harmaa
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.4

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|