Befado lasten kengät 273X321 laivastonsininen sininen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado on vanhempien tuntema ja asiantuntijoiden arvostama brändi lasten jalkineiden luomisessa, jotka tukevat nuorten jalkojen tervettä kehitystä. Malli 273X321 laivastonsinisen ja sinisen sävyissä on ihanteellinen vaihtoehto pojille, jotka tarvitsevat mukavat ja toimivat kengät sekä kouluun että arkeen.

Nämä erittäin mukavat lasten tossut on varustettu hengittävällä pohjalla, jonka ansiosta lapsen jalat pysyvät kuivina ja raikkaina jopa useiden tuntien aktiivisen käytön jälkeen. Kantapään alueella käytetty innovatiivinen Absor-B-järjestelmä vaimentaa pieniä iskuja kävellessä ja suojaa nuoria niveliä liialliselta kuormitukselta.

Befado-tossujen päällinen on valmistettu korkealaatuisista puuvillakankaista, mikä takaa hengittävyyden, mutta myös korkean hygieniatason. Kangas on helppo pitää puhtaana, mikä on erittäin tärkeää lapsille, jotka usein rasittavat kenkiensä kestävyyttä.

Turvallisuus on etusijalla, joten kengät on testattu tiukasti ja niille on myönnetty ortopedien suosittelemat sertifikaatit. Jäykkä kantapää, joka on yksi 273X321 mallin tärkeimmistä ominaisuuksista, tukee oikeaa jalan asentoa, mikä on tärkeää silloin, kun lapsen luut ja lihakset ovat vielä intensiivisen kasvun vaiheessa.

Tarrakiinnitys on toinen näiden kenkien etu. Sen avulla jopa nuorimmat käyttäjät voivat pukea ja riisua kenkiä itsenäisesti, mikä auttaa kehittämään heidän kädentaitojaan ja itsenäisyyttään.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Befado 273X321 lasten jalkineet laivastonsinisenä ja sinisenä ovat tyylin, mukavuuden ja teknologian yhdistelmä, joka vastaa aktiivisten poikien tarpeisiin. Nämä kengät eivät ole vain tyylikäs lisä kouluasuun, vaan ennen kaikkea ne tukevat lapsen jalkojen tervettä kehitystä. Tuotteen paino yksittäispakkauksella on vain 0,4 kg, mikä todistaa keveyden ja mukavuuden, jota nuoret käyttäjät epäilemättä arvostavat arjen seikkailuissa.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Väri: Laivasto sininen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.4

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|