Befado lasten kengät 273x345 laivastonsininen monivärinen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Tuote: Befado Children's Footwear 273X345 Navy Blue, Monivärinen

Oikeiden jalkineiden valinta pienimmillemme on jokaisen vanhemman prioriteetti, varsinkin kun on kyse päiväkodin arjen kengistä. Befado, tunnettu lasten kenkien valmistaja, on luonut nuorimmille mallin 273X345, joka täyttää kaikki aktiivisten lasten tarpeet - mukavuus, turvallisuus ja estetiikka.

Näille kengille on ominaista ensisijaisesti hengittävä pohja, joka on avaintekijä, jotta jalat pysyvät terveinä ja kuivina koko päivän. Tämän toiminnon ansiosta ne estävät jalkojen liiallista hikoilua ja mahdollisia iho-ongelmia.

Absor-B-järjestelmä kantaosassa on toinen tämän mallin hyvin harkittu ominaisuus. Tämä järjestelmä on suunniteltu vaimentamaan jokaisen askeleen yhteydessä ilmeneviä mikroiskuja, ja se suojaa pieniä jalkoja ylikuormitukselta ja takaa mukavuuden juoksemisen, hyppäämisen ja kaikenlaisen fyysisen toiminnan aikana.

Jalkojen terveys on erittäin tärkeää, minkä vuoksi Befado-jalkineet ovat Healthy Foot Sign -sertifioituja ja ortopedien suosittelemia. Ne varmistavat, että kengät täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja tukevat oikein lapsen kehitystä.

Suunnitteluakaan ei ole jätetty huomiotta. Laivastonsiniset Befado 273X345 -kengät monivärisillä elementeillä herättävät huomion ja vetoavat varmasti jokaiseen poikaan. Tarranauhan ansiosta ne voidaan helposti säätää erilaisiin jalkoihin, myös kapeampiin ja pienempiin, mikä on tärkeää esikouluikäisille. Velcro antaa lapsille mahdollisuuden pukea ja riisua kenkiä itse, mikä on tärkeä osa itsenäisyyden oppimisprosessia.

Jäykkä kantataskuri takaa kantapäälle riittävän tuen ja estää sitä liikkumasta kengässä. Kengän muotoilun tarkoituksena on pienentää jalkaa optisesti, mikä vaikuttaa lapsen koko vartalon estetiikkaan.

Befado-kengät on valmistettu korkealaatuisista kankaista, mikä takaa kestävyyden ja kulutuskestävyyden. Alkuperäinen pakkaus, johon ne on pakattu, on puolestaan ​​ihanteellinen lahjavaihtoehto.

Kaikki nämä ominaisuudet huomioon ottaen Befado 273X345 jalkineet ovat erinomainen valinta vanhemmille, jotka haluavat varmistaa lastensa mukavuuden ja turvallisuuden joka päivä. Riippumatta siitä, onko päivä päiväkodissa seikkailunrikas vai hiljaisempi, Befado takaa, että lapsesi jalat pysyvät suojattuina ja onnellisina.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Materiaali: Kangas
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.25
  • Väri: Laivasto monivärinen
  • seksiä: Pojat

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|