Befado lasten kengät 273Y274 harmaa vihreä

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado 273Y274 lasten kengät harmaalla ja vihreällä ovat erinomainen valinta aktiivisille ja energisille pojille. Se on suunniteltu pienten käyttäjien intensiivistä arkea ajatellen, ja se takaa heille mukavuuden ja luotettavuuden kaikissa tilanteissa - kotona pelaamisesta kouluseikkailuihin.

Näissä kengissä on ainutlaatuinen, hengittävä pohja, jonka ansiosta lapsen jalat eivät ylikuumene edes useiden tuntien aikana. Tätä toimintoa täydentää kantaosassa sijaitseva Absor-B-järjestelmä. Tämä on innovatiivinen mikroiskuja vaimentava ratkaisu, jolla on suuri merkitys erityisesti intensiivisessä juoksussa ja joka takaa suojan lapsen kehittyville jaloille.

Kengän päällinen on valmistettu ilmavista puuvillakankaista, mikä ei ainoastaan ​​takaa käyttömukavuutta, vaan myös pitää hygienian korkealla tasolla. Nuorimpien nivelten ja jalkojen terveen kehityksen vuoksi jalkineet on varustettu jäykällä kantapäällä, joka tukee merkittävästi oikeaa asentoa.

Käyttöturvallisuuden vahvistavat lukuisat ortopedien sertifikaatit ja suositukset, mikä tekee Befado-jalkineista luotettavan valinnan. "Terveen jalkojen merkki", jolla ne on merkitty, on osoitus valmistajan huolenpidosta lasten jalkojen hyvinvoinnista.

Helppo pukea ja riisua tarranauhan ansiosta, jonka avulla voit nopeasti ja helposti säätää kengät yksilöllisen jalan leveyden mukaan. Befado 273Y274 tossut sopivat täydellisesti niin kotiin kuin päiväkotiin tai kouluun. Ilmeikäs, harmaanvihreä muotoilu vetoaa varmasti nuoriin käyttäjiin, jotka arvostavat jalkineidensa alkuperäistä ulkonäköä.

Laadukkaista lasten jalkineista tunnettu valmistaja Befado todistaa jälleen kerran, että mukavuus, turvallisuus ja viehättävä muotoilu voivat kulkea käsi kädessä. Valitsemalla tämän merkin lastentossut vanhemmat voivat olla varmoja, että he keskittyvät lastensa terveeseen kehitykseen ja iloon.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: harmaa vihreä
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|