Befado lasten kengät 273Y314 sininen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado Lasten jalkineet 273Y314 Sininen - mukavuutta ja turvallisuutta pienille jaloille

Jokainen lapsi on pieni tutkimusmatkailija, joka löytää maailman leikin ja oppimisen kautta. Siksi hänelle on niin tärkeää, että hänellä on kengät, joiden avulla hän ei vain voi istua vaivattomasti koulupöydissä, vaan ovat myös liittolainen kaikissa lapsuuden seikkailuissa. Befado 273Y314 lasten kengät viehättävässä sinisessä värissä täyttävät nämä vaatimukset.

Pienintä ajatellen luoduille Befado-kengille on ominaista korkealaatuinen työstö ja lapsen kehitykseen ja terveyteen vaikuttavat yksityiskohdat. Hengittävä pohja tarjoaa tarvittavan ilmanvaihdon, jolloin pienet jalat voivat hengittää myös intensiivisimmän pelin aikana. Kantaosan Absor-B-järjestelmä on tekniikka, joka vastaa mikroiskujen vaimentamisesta - se on komponentti, joka varmistaa mukavuuden kävellessä, juostessa tai hyppääessä koulun pihalla.

Ilmavista puuvillakankaista valmistetut päälliset takaavat asianmukaisen hygienian erityisesti lämpiminä päivinä. Jäykkä kantapää stabiloi jalkaa, mikä on erittäin tärkeää lasten tuki- ja liikuntaelimistön kehittymiselle. Lisäksi tarranauha kiinnitystyyppinä on ratkaisu, jonka avulla pienimmätkin käyttäjät voivat pukea ja riisua kengät itsenäisesti, mikä kehittää kädentaitojaan ja itsenäisyyttään.

Befado-kenkien sininen väri voi miellyttää monia poikia, mutta myös tyttöjä, jotka pitävät tästä väristä. Estetiikan ja toimivuuden yhdistelmä on aina hyvä valinta lasten jalkineissa.

Valmistaja Befado varmisti pienten jalkojen turvallisuuden mielessä, että sen tuotteet ovat ortopedien sertifioimia ja suosittelemia. Lapsen jalan terveestä kehityksestä huolehtiminen on siis toinen etu, joka suosii näiden paitsi muodikkaiden, myös käytännöllisten lasten jalkineiden valintaa.

Sopivien edellytysten luominen korkojen nousulle on investointi terveeseen kehitykseen. Befado lasten jalkineet 273Y314 sininen on synonyymi huomiota pienimpiin yksityiskohtiin, mikä tarkoittaa iloa ja käyttömukavuutta joka päivä. Olipa kyseessä koulussa tai leikkikentällä – nämä kengät vastaavat epäilemättä energisten lasten haasteisiin.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Väri: sininen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.4

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|