Befado lasten kengät 290X187 sininen vihreä

Tuote ei ole saatavilla ;(

Tuote: Befado lasten kengät 290X187 - sinivihreä

Jokainen vanhempi haluaa tarjota esikoululaiselleen paitsi hauskaa, myös mukavuutta ja turvallisuutta jokapäiväisessä toiminnassa. Nuorempia ajatellen luotiin värikkäät Befado-lasten tossut, malli 290X187, sinisen ja vihreän sävyissä, joissa yhdistyvät toiminnallisuus ja houkutteleva ulkonäkö.

Befado-lastenjalkineissa hyvin harkittu muotoilu kulkee käsi kädessä korkeimman laadun kanssa. Hengittävä pohja, joka on yksi jokaisen kengän avainelementeistä, varmistaa riittävän ilmankierron, mikä on erittäin tärkeää pienten jalkojen terveyden ja hygienian ylläpitämiseksi. Kantapääosaan rakennettu Absor-B-järjestelmä on erinomainen ratkaisu, joka vaimentaa juoksemisen, hyppäämisen tai kävelyn aiheuttamia iskuja päiväkodin tai kodin kovilla pinnoilla.

Laadukkaista puuvillakankaista valmistetut päälliset antavat lapselle keveyden ja vapauden tunteen liikkumista rajoittamatta. Materiaalin hengittävyys edistää hyvää ilmanvaihtoa ja estää jalkojen liiallista hikoilua.

Befado-tossut, malli 290X187, on suunniteltu edistämään pienimpien lasten itsenäisyyttä. Perinteisiä kiinnikkeitä korvaavat kuminauhat helpottavat lapsen kenkien pukemista ja riisumista itsenäisesti, mikä on tärkeä näkökohta esikouluikäisten lasten itseluottamuksen ja itsenäisyyden rakentamisessa.

Yhtä tärkeää on, että Befado-jalkineilla ei ole erityistä satujen tai elokuvien sankaria, mikä mahdollistaa universaalin mukauttamisen lasten eri makuun ja täyden keskittymisen mukavuuteen ja turvallisuuteen, ei vain tuotteessa viipymistä. Siniset ja vihreät värit tekevät niistä houkuttelevia pojille, ja käytetyt sävyt ovat sekä energisoivia että keskittymistä edistäviä.

Lisätiedot tuotteesta, kuten Terve Jalka -merkki ja jäykkä kantapää, ovat ilmaus huolen kehittyvien jalkojen terveydestä. Terve Jalka -merkki takaa, että jalkineet on luotu uusimpien ortopedian ja antropologian tutkimustulosten pohjalta, ymmärtäen täysin kasvavan lapsen tarpeet.

Valmistaja Befado on tunnettu ja arvostettu puolalainen lasten kenkien valmistaja, joka on jo vuosia varmistanut korkeimman laadun ja tyytyväisyyden sekä lapsille että heidän vanhemmilleen. Tämän ansiosta voimme olla varmoja siitä, että valitsemalla Befado-kengät panostamme lastemme terveyteen ja mukavuuteen.

Kategoria: Lapset » Lapsille » Lasten tossut

Lukon tyyppi: Astring -kumit

Sankari: ei mitään

Väri: sininen, vihreä

Materiaali: Kangas

Lisätietoja: Zdrowa Stopa -merkki, jäykkä kantapää

Sukupuoli: Pojat

  • Lukon tyyppi: Supistavat kumit
  • Merkki: puute
  • Väri: sininen vihreä
  • Materiaali: Kangas
  • Lisäinformaatio: Terve jalka merkki Jäykkä kantapäälaskuri
  • seksiä: Pojat

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
|
|