Befado lasten kengät 290X220 harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado lasten kengät 290X220 harmaa - Mukavuutta ja turvallisuutta pienille jaloille

Huolehdi lapsesi jalkojen oikeasta kehityksestä ja mukavuudesta jo varhaisesta iästä lähtien valitsemalla Befado 290X220 lasten kengät harmaalla. Ne sopivat täydellisesti päiväkodin tossuiksi, mutta myös leikkimiseen kotona tai puutarhassa. Nämä universaalit ja visuaalisesti näyttävät kengät on suunniteltu aktiivisille esikoululaisille, jotka tarvitsevat vankat ja turvallisia jalkineita joka päivä.

Befado-kengät on varustettu hengittävällä pohjalla, jonka ansiosta esikoululaisen jalka pysyy kuivana ja raikkaana myös intensiivisen pelin aikana. Kantaosassa oleva sisäänrakennettu Absor-B-järjestelmä takaa mikroiskujen vaimentumisen, mikä on ratkaisevan tärkeää lasten herkkien jalkojen asianmukaiselle kehitykselle ja terveydelle.

Ilmavista puuvillakankaista valmistetut päälliset takaavat parhaan käyttömukavuuden. Tämän ansiosta tossut eivät ole vain miellyttäviä koskettaa, vaan antavat myös ihon hengittää ja ylläpitää hygieenisiä sisäolosuhteita. Saumat ja materiaalit on valittu huolellisesti estämään hankausta tai epämiellyttävää painetta.

Befadon suunnittelijat tietävät, kuinka tärkeää itsenäisyys on lapsille, minkä vuoksi kengät on suunniteltu sellaisiksi, että taapero voi helposti pukea ja riisua ne itse. Joustavat kuminauhat tekevät kenkien pukemisesta lastenleikkiä eivätkä vaadi aikuisten apua.

Befado 290X220 jalkineet eivät vain näytä tyylikkäiltä ja toimivilta, vaan ennen kaikkea ne ovat turvallisia. Jäykkä kantapää stabiloi jalkaa ja varmistaa oikean asennon, ja kengillä on arvostettu "Terveen jalkamerkki" -sertifikaatti ja ortopedit suosittelevat niitä lasten jalkojen oikeaan kehitykseen.

Befado on valmistaja, joka on erikoistunut lasten kenkien luomiseen vuosia ja nauttien tunnustuksesta vanhempien ja asiantuntijoiden keskuudessa. Valitsemalla Befado 290X220 harmaat lasten tossut, valitset tuotteen, jossa yhdistyvät moderni muotoilu, toimivuus ja lapsesi terveydestä ja kehityksestä huolehtiminen.

Luokka: Lasten tossut

Tuottaja: Befado

Harmaa väri

Materiaali: Puuvillakangas

Sukupuoli: Pojat

Kiinnitystyyppi: Kuminauhat

Lisätietoja: Jäykkä kantapää, Terve jalka merkki

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: harmaa
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Supistavat kumit

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
|