Befado lasten kengät 290X228 laivastonsininen sininen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Esikoululaisten pienten jalkojen mukavuus ja terveellinen kehitys on alue, jossa Befado 290X228 laivastonsiniset jalkineet asettavat uudet standardit. Brändin asiantuntijat ovat täysin tietoisia siitä, että lasten jalat vaativat erityistä hoitoa ja suojaa. Siksi Befado keskittyy valmistamaan jalkineita, jotka eivät vain näytä kauniilta, vaan tarjoavat myös tarvittavaa tukea nuoren tutkimusmatkailijan loputtomissa toimissa.

Laadukkaasta puuvillakankaasta valmistetut Befado-lastenkenkien päälliset takaavat hengittävyyden, jotta pienet jalat voivat hengittää vapaasti koko päivän. Riippumatta siitä, leikkiikö lapsi päiväkodissa vai leikkikentällä, hänen jalkansa pysyvät kuivina ja raikkaina.

Moderni Absor-B-järjestelmällä varustettu pohja on innovatiivinen ratkaisu, joka lisää turvallisuutta. Se pehmentää jokaista askelta ja minimoi mikroiskut, jotka aiheutuvat kosketuksesta kovaan pintaan. Tämä on erityisen tärkeää nuorella iällä, jolloin luut ja nivelet ovat herkkiä kaikenlaiselle tärinälle.

Esiteltyjen tossujen lisäetuna on jäykkä kantapää, joka vakauttaa kantapään hyvin ja suojaa hallitsemattomalta vääntymiseltä. Tämän ansiosta vanhemmat voivat olla varmoja siitä, että lapsen jalka on kunnolla tuettu leikkiessään.

Befado varmisti myös, että lapset pystyvät käsittelemään kenkiä omin päin. Joustavat kuminauhat mahdollistavat tossujen helpon pukemisen ja riisumisen, mikä kehittää lasten itsenäisyyttä.

On syytä korostaa, että laivastonsininen väri yhdistettynä sinisisiin elementteihin tekee tossuista katseenvangitsijat ja sopivat moniin lasten tyyleihin. Ne sopivat täydellisesti pojille, jotka haluavat tuntea olonsa tyylikkääksi myös päiväkotihulluuden aikana.

Lisätodiste valmistajan huolenpidosta pienten jalkojen terveydestä ovat Befadon kenkien saamat ortopedien todistukset ja suositukset. Tämä on selkeä signaali vanhemmille, että investoimalla 290X228 laivastonsiniseen jalkineiden malliin he valitsevat tuotteen, joka tukee lasten jalkojen oikeaa kehitystä.

Kevyt, 0,4 kg yksittäispakattuna, nämä tossut ovat myös helppoja kuljettaa ja kantaa, mikä on toinen plus aktiivisille vanhemmille ja lapsille. Valitsemalla Befadon lasten jalkineet vanhemmat voivat olla varmoja, että he ovat tarjonneet lapselleen mukavuutta, turvallisuutta ja upeaa ulkoasua jokaiseen päiväkotiseikkailupäivään.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Väri: Laivasto sininen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Supistavat kumit
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.4

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|